Fatmafatmaa Kızlar 36 haftalık olduk dün muayenem vardı önceden 1 hafta önde giden bebeğim şimdi 1 hafta geriden gidiyor . 36 haftalık 2560 gram dedi. 2 aydır falan vitamin kullanmıyorum acaba ondan mı . Siz kaç haftaya kadar kullandınız
Hulyalp Fatmafatmaa canim normalde doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullanmak gerekiyor. Ben imom omega kullaniyorum memnunum vitaminimden
Mermaid16 Fatmafatmaa kullanmaya devam et canım bırakma hatta doğum sonrasıda öneriyor doktorlar.. ama o vitaminlerin çoğu senin için faydalı ve bebeğin beyin gelişimi için.. yani bebeğin kilo alımını çok etkilemez
minikkurabiyem2019 Hulyalp dr mu veriyor vitamını . Ben 23+2 haftalıgız ama kan ilacı ve troidim sınırda cıktı bundan basla bişi kullanmıyorum bana neden vitamın vermedi acaba 🤔
Hulyalp Fatmafatmaa tabi devam et kullanmayi birakma. Dogumdan sonrada vucut kendini daha hizla toparlasin diye kullanmak gerekiyor cunki depolar bosaliyor.
Hulyalp Fatmafatmaa suan 33+6 ikizlerime hamileyim en basindan beri kullaniyorum vitaminlerimi. Bi kac gun kullanamadigim olmustu diger kontrolde bebeklerimin kilolarinin yavasladigini gormustum o gunden beri de birakmiyorum.
Fatmafatmaa Hulyalp tamam bu hafta kullanıyım 1 hafta sonra tekrar muayenem var bakalım kilo alacak mı bebiş . Teşekkür ederim canım
Woerigjjjffjdkfkx Fatmafatmaa sizinki gibi önde gidiyordu kilosu sonra o ara unuttum bi Kaç gün ondan sontada kndm yutmadim yarın kontrol var bakim inşallah düşüş olmamistr
Fatmafatmaa Woerigjjjffjdkfkx inşallah canım düşüş olmamıştır. Yarın öğrenince Banada yazar mısın acaba vitaminden mi oluyor anlamak için
Woerigjjjffjdkfkx Fatmafatmaa cnm nst deyim şimdi bebeğin kilosu 2900 olmuş artış var yani 300 grma yakın ilaçları kullanmadım ama kilo almış artık değerlendirmesini nasıl yaparız bilmmde dün sağlık ocağındaki ebe o ilaçları kullan doğumda yardımcı olucak sana dedi ihmal etme dedi dünden beri kullanıyorum tekrar
Fatmafatmaa Woerigjjjffjdkfkx saol canım bilgilendirdiğini için sevindim bebişin kilo almasına. Bende 3 gündür tekrar başladım bakalım salı benimkindede artış olacak mı
Hulyalp minikkurabiyem2019 evet doktor veriyor. Baska rahatsizliklarin varsa sor oyle kullan canim sana uygun olani vericektir