Esma_davut Canım ben bi tane 10lu bir tanede 5li yedek hastane çıkışı aşdım. Fazlasına lüzum yok. 0-3 ay çıtçıtlı atlet ve kıyafet 3-4 tane falan aldım. Onun haricindekileri hep büyük aldım. Tulumlar çok giydiriliyor. Ben özellikle tulum çok aldım. Çünkü seninkide kış bebeği olacak. Ağız mendili al bol bol. Müslin ağız mendilleri de çok güzel oluyor. Onlardanda aldım penye olanlardanda aldım. E bebekte 10lu pakette ağız mendili satılıyor büyük boy. Ondanda bi paket mutlaka al, ter bezi niyetinede çok kullanılıyor. Müslin örtü bulursan büyüklü küçüklü her boyutundan al. Ben onun kadar işe yarayan beni her alanda kurtaran bişey görmedim. Oğlum 2 buçuk yaşında hala daha kullanıyorum. Kızım olacak şimdi onun için bile ilk aldığım ürünlerdendi👍🏻 Deterjan olarak granül sabun aldım kızım için Duru marka. Kıyafetlerini yıkadım, makinada gayet güzel çözünüyor👍🏻 Bere, eldiven mutlaka al ama aldığın takım kıyafetlerin içinde varsa çokta fazla alma çünkü kafaları çabuk büyüyo😅🙄 Eldivenide ellerinden çıkarıyorlar bi müddet sonra nasıl beceriyorlarsa😅🙄 Alt-üst takım aldım. Tulumdan en fazla aldığım şey alt-üst takımlardı. Birde çıtçıtlı badileri çok ala ama sakın küçük beden alma. Hem çekiyor yıkanınca hemde bırak yavrun rahat rahat giysin bol bol. Park yatak oğluma almıştık ondan dolayı almadım sadece içine yeni yatak aldık internetten. Yeri gayet güzel👍🏻Park yatağımızın markası Prego çok memnunum. Yatak odası için beyaz e bebekten dün bi beşik aldık. O da gayet güzel👍🏻Banyo küveti ve filesini babyjem marka aldık. File çok kullanışlı oluyor. Başta yalnız yıkamasan bile ilerde illaki tıkamak zorunda kalacaksın. Benim oğlumda kurtarıcımdı👍🏻 Bebek arabamız maalesef ki iki tane oldu😂 Oğlumdan dolayı. Oğluma Bebecomfort markasınınkini almıştık başta memnundum ama sonra ufak bi arızası çıktı tekerleğini değiştirmemiz gerekmişti parasıyla alacağız dememize rağmen firma ilgilenmedi bile😏 Bizde kızım için Mamaspapas ocarro modelini aldık. Henüz kullanmadığım için bişey diyemem ama manevra kabiliyeti falan harika. Hatta şimdi e bebekte ve internette indirimde. Emzirme yastığı ilk oğlumda almadım ama keşke alsaymışım demiştim. Çünkü ilk zamanlar yeni doğum yaptığın için oturmak yada bebeğini kucağına alıp emzirmek çok zor oluyo. Bu sefer annem dikti bana. Allah kullanmayı nasip eder🥰 Nevresim yedek mutlaka al. Onun haricinde uyku setini alacağın beşiğin boyutuna göre al👍🏻 Göğüs pompası, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı bunları da al. Ben kullandım çok işime yaradı. En azından ilk zamanlar eşim bi iki kere dışarıya çıkarmıştı beni. O zaman annem sağdığım sütlerden vermişti oğluma. Biberon avent kullandım oğluma kızımada avent kullanacağım. Emzikte öyle. Şampuan ve losyon oğlumunki Mustela ama kızıma denemek içi Johnsons marka cotton touch serisinin şampuanını losyon ve bebek yağını aldım. İnşallah memnun kalırım. Bebek bezi oğlumda primada kullandım, premium care de kullandım ama sonra molfixe geçtim gayette memununum. Kızımada molfix aldık. Tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü e bebeğin kendi markasını aldım. Oğlum doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum. Zaten hemen kirlenmediği için bi kaç kere daha kullanabiliyorsun. Tarak mutlaka al. Çğnkü konak olabiliyor ve geçmesi için tarak kullanmak gerekebiliyor. Ben Suavinex marka aldım. Oğlumdada aynısını kullandım. Çokta memnun kaldım. İkili takım olarak satılıyor. Biri konak tarağı diğeride fırça tarak ve tarağı yumuşacık kesinlikle zarar vermiyor. Tırnak makası olarak Banatın yeni çıkmış B-baby makas seti olarak satılıyor. Pahalı markalarda var ama paketin içeriği aynı. Törpüsü makası her şeyi var ve fiyat olarak daha uygun. Ben kendimi kaptırıp baya uzun yazmışım hakkını helal et😅😅🙈🙈