Hst Geceden adet sancısı gibi bi sancı sırtım belimde kasıklarıma doğru inip duruyor şu sıralar sıklaştı mahvetti beni bi gram uyku uyutmadı herhangi nişan su falan yok 37 2 deyim
Cansn Hst düzenli mi kasılmalarını dakika tut Son kontrole gittiğimde doğum kasılmalarını bu şekilde anlatmıştı doktorum.
SemaNurSoy97 Hst daha erken neden doktora gitmiyorsun ya doğumsa en azından ciğer geliştirici vurur çocuk küveze girmez inşaAllah doğum değildir
tazeanneck SemaNurSoy97 nesi erken hanımefendi hele kuvözlük bir durumun söz konusu olacağını bile sanmıyorum bilmeden bence korkutmayalım hanımefendiyi. 37 haftalıkken kontrole gittiğimde doktora şuan gelse bir sıkıntı olur mu diye sorduğumda hayır gelmek isterse gelebilir bir sıkıntı olmaz demişti. Kuvöze girecek haftasını geçeli çok olmuş
izelrzgr SemaNurSoy97 bebeklerin ciğerleri o haftada gelişmiş oluyor yanlış bilgi vermeyelim. Doğarsa küvezlik durumu olmaz kontrol amaçlı bekletirler, insanları korkutmayalım lütfen
SemaNurSoy97 izelrzgr küvezde beklemesi bir anneye yeterince sıkıntı veriyor zaten kendim yaşadım biliyorum ciğer geliştirici iğne neden vuruyorlar o zaman eğer gelişiyorsa