bebiiimamm Dün akşam birden boğazıma bi şey oldu indi sanki yutkunurken acıyordu simdi bi kalktım her yerim ağrıyor acıyor halsizim bebek bundan etkilenirmi?
Deletedmom6373 bebiiimamm Etkilenmez canım ben 37.haftaya girdim kaç kere boğaz baş ağrısı atlattım hicbirsey olmadı hastaneye gittiğimdede bişey yapamayiz sadece parol içebilirsin dediler ben ıhlamur falan kaynatıp içtım surekli limonlu su içtim o şekilde atlattim hep
Rabia93 bebiiimamm canim ben hamileymisim haberim yokken . inanailmaz bir boğaz agrisi öksürük grip ne ararsan vardi. Iki hafta cektim sonra hamile oldugumu ogrendim sukur ki etkilememisti
bebiiimamm Rabia93 çok güzel bi şey daha duydum Allahın hikmeti haberiniz olmadığında hamilelikten bebeğe hiç bi şey olmuyormuş genelde bizim yerimize koruyandan dolayı sanırım böyle bi şey okumuştum😊
Rabia93 bebiiimamm aynen canim sukurler olsum Rabbime. Hatta ben öksürük surubu almak icin esimi gonderirken eczaneye icimden bi ses test al dedi. Esime soyledim eczaci kiz testi osteyonce öksürük surubu vermemisti. Test yaptım ki cift çizgi sok gecirmistik 😀