Sabah nişanım geldi die post açmıştım🥰aslında Doğum hikayemizi yarın yazmak istedim ama heyecandan uyuyamıyorum 😅en güzeli sakin sakin yazım şimdiden dedim🥰dün son kez eşim ve kızımla alışveriş yapalım dedik,dinlene dinlene cok güzel gezdik,kızımın gönlünü yaptık,Doğumdan sonra uzun bir süre çıkamazsam die onun istediklerini de yaptık,akşam eve geldiğimizde cok yorulmuştum gelecegini hisseder gibi oldum paşamın ama yorgunluğumdandır dedim,umursamadım,gece oldu eşimle uyuduk,o uyudu gerçi😂ben saat başı kramplarla uyandım,sürekli WCye gitttim,uyumakta cok zorlandım gece,sabaha karşı uyumuşm,sonra kızımı okula eşimi işe yolcu ettim ama kramplar devam ediyor kalçadan ve vajinadan baskılar,sonra wc ye gittim kahverengi leke görünce tmm dedim günümüz cok yakın,nişanmış gelen 😁onu burdan öğrendim,eşime msj yazdım,leke gelmiş heran herşey olabilr hazır ol die😊yatağa geri gittim o agrılarla uykuya daldım gece hiç uyumadım dersem yeridir,güzel bi uyku cektim,sonra 11.30 fln agrılarla yine uyandım yine wc😖ama leke fln gelmedi daha,hastaneyi aradık gelen lekede kan yoksa endişe etmeyin kontrole gelmenize gerek yok dediler,ama agrı vs varsa gelin dediler,agrm o an azdı,neyse evde baya bi iş yaptım,ütüm vardı,çamaşırım vardı az az onlarla uğraştım ama kalçadan başladı vurmaya,dinlene dinlene devam ettim,sürekli wc de takip ettim kan fln var mı die yoktu,güzelce işlerimi yaptım cok şükür aklım şimdi evde değil 😁ilk başta 10 dk bi vurmaya başladı sancılarım kalçadan,dayanırmm buna dedim ki canım cokkk hassstır benim,eşim sürekli tel açıp duruyor gidelim hadi evde çekme die,ben ısrarla henüz değil dayanıyorum dedim,akşam üzeri 4.30 fln yemek hazırladım yine sancılar eşliğinde🥺inatla gitmedim hasteneye,yemeğimizi yedik duşumu aldım,eşim dışarı çıkmıştı az işi vardı onu yapmak için,artık ben iyice kıvranmaya başladım,kızım(12 yaşında)anne arim gelsin babam dedi,az daha dur annecim evde ne kadar beklersem hastaneden o kadar çabuk çıkarım dedim,ama gözlerimden yaşlar geliyor artık son dk anladım🙈😖yurtdışında yaşıyoruz ailem Türkiye’de,iki dk annemleri aradım sancım var ama belli etmedim,5 dk fln konuştuk sonra şansa onların tel kapandı 🥰cok şükür dedim acılı halime denk gelemediler,teli kapattıktan sonra artık dayanamaya başladım,5 dk daha az sık sık sancılar vuruyordu kalçamdan,ikiye hatta ona bölünüyor sandım kalçam,otursam olmadı uzansam olmadı😞cok zordu,kızım babamızı aradı baba gel annem iyi değil die,geldi kızım bahanesine bıraktık ama ben fenayım 😞kızım inince başladım inlemeye,korkmasın die sıkmıştım kendimi🥺acilden giriş yaptık,hemen nts fln bağlandı,sancım cok dayanamıyorum,catı muayenesi yapıldı açıklık 9 cm🥰😅🧿hemşire ebe şok,nasıl dayandın sen dediler.artık dayanamıyorum epidural istiyorum dedim,hayır şimdi yapamayız 20 dk bebek gelcek dediler🙈😊eşimle ben inanamadık,sancım gelindiğinde cok acı çektim,dua edecem die söz verdiğim kişilere dua edemedim😞ona cok üzüldüm,çünkü hiç gücüm kalmamıştı,19:20 gece hasteneye geldik,20:22 de oğlumuzu kucağıma verdiler,hiç kesi atılmadı,2 dikişim var,cok güzel bir Doğum geçirdim anneler,kuş gibiyim cok şükür,ikinci çocuk olduğu için biraz bağırsaklarda agrım var,cok normal dediler,bebeğimi emzirdimm,sütüm geldi mi bilmiyorz ama yarım saatte iki göğsümde tuttuk oğlumu,3180 gr,48 cm dodgu paşam🧿o kadar güzel bi duygu ki biraz uzun oldu farkındayım ama sabah kadar yazabilirim inanın😅🥰🧿şuan yanımda uyuyor paşam,ikimizde şimdilik cok iyiz cok şükür,eşimle ilşikiye giremiyorduk hamilelik sürecimde onunla bi ilgisi yokmuş korkmayın hamişler😍sormak istedikleriniz varsaaa sorabilirsiniz,bana hikayemi yazmayı nasip etti rabbim darısı başınıza olsun inşh 😍sıktıysam özür dilerim,heyacanıma verin emi,hakkınızı helal edin herkese hayırlı Doğumlar 💙💙🧿💐💞