Ben 28. Haftadan bu yana erken Doğum riski yaşıyorum... nst de 20 nin altında sancı yok demekmiş.. üstü sancı oluyor... Ve önemli olan düzenli olan kasılmaları takip edilmesi... 2 haftadır doktorum düzenli Aralıklarla kontrole çağırıyor... ilk başlarda nst de sancı 90ların üzerinde ve düzenli aralıklarlaydı... sancıların başlamış durdurmamız gerekiyor dedi önce ilaç verdi progestan ve nidicard ... 2 gün sonraki kontrolde yine sancı çıktı bu sefer 60 ların üzerinde ama yine düzenli aralıklarla geliyordu... ağrılar dayanılmayacak gibi değildi sadece belimden gelen bir ağrıydı adet sancısı gibi... ilaçlara devam ettim bir kaç gün sonra ağrılar şiddetini artırmaya başladı tekrar gittik yine nst de 50-70 aralığında sancı çıktı bu sefer doktorum hastaneye yatış verdi... serumlarla sancıları kestiler ciğer geliştirici yaptılar... sonrasında yine ilaç tedavisi ağrım arttığında yine hastane serum.... benim de ilk başlarda çok ağrım olmuyordu... ama sonrasında kasılmalar hep düzenli gelmeye başladığında doğum tetikleniyormuş o yüzden ağrılı olmaya başlıyormuş..: şimdi 31. Haftaya girdik düzenli olarak ilaçlarımı kullanıyorum... 35 . Haftaya kadar içerde tutmaya çalışıyoruz bebişimizi..: