YazCilegi Bsgrz 22+3 üz 💚 En son ayrıntılı ultrasonda gördüm 20.haftada 333gr dı 24.haftamda bir sonraki muayenem. Açlık toklum şekerime bakılacak
Zeze03 Bsgrz bnm aslında 20 haftalıktı ayrıntılıya gittiğimde ama iki hafta gelişimi önde dedi 22 haftalık gibiymiş su an 21 haftalık olduk 😁 2 hafta öne göre 23 ama o zaman 470 gr 25 cm di
deletedmom01 Bsgrz 13subatta girdim 22+4u ultrason cihazina gore son adet tarihime gorede 23+1di.😊 Gramini orada ogrendm. 17haftada 130gramdi.
deletedmom01 Bsgrz kendi hastanemde 400tl istediler bnde baska bi ozelde 255 verdm yaptrdm 2haftasnrada kendi doktruka goturcem kim bkti bilmym ki hatrlamiyorum
YazCilegi deletedmom01 24 -28 hafta aralarında şeker yüklemesi yapılıyor. Ama benim doktorum önce açlık yokluk şekerime bakacak gerek görürse şeker yüklemesi yapılacak
deletedmom01 Bsgrz tek girdim esim gelemedi calisiyrdu. Saat 15.00girdim 15.40'ta bitti gayet iyi baktilar kızımım yuzunu falan renkli gosterdiler cok memnun kaldim.
deletedmom01 Bsgrz ewet giderken cikolata falnda yedim ama sagolsun kizim baya ugrastirdi. Aç gitme bence
Bsgrz deletedmom01 sen çikolata yedin diye çok kıpır kıpır olmuştur 🙂 aç gelme tok gel dediler bana ama kağıda saati yazarken
deletedmom01 Bsgrz ac gitme zaten ben yanlis yzdm sonra duzelttim ama 😊😊 Sorun şu ki cikolaya yedim ama harektleri normaldi elleri hep yzundeydi zor acti 😊😊
deletedmom01 Bsgrz verir cnm yaa 😊 bana 4tane renkli resim var 1cd verdi cok guzel hatira kalir. Raporun falan kendi doktoruma goturcem herseyi allaha sukur temz ckti ama bide doktorum baksin.
deletedmom01 YazCilegi bende direk yukleme istemiyrm once bakmalari daha iyi olur ona gore harekt etmek daha saglikli