Kbrtrn Hfzomr Hfzomr Rica ederim ne demek yardımcı olduysam.. Medıcalde muayene ücreti doktordan doktora degısıyor benım doktorum ümit aydın onun ki 195 sgk. Eşimin işyerı anlasması var 168 oluyor bize
Hfzomr Kbrtrn fiyat olarak biraz bizi aşıyor orası 😅o yüzden konak tercihim. İlk doğumum funda salihoğlunda yapmıştm. O zman konaktaydı. Şimdi medikale geçti o da.
Kubradem Kubradem bi cok doktor baktım ağızlarından bir şey duymak için bin tane soru soruyosun. Ama firdevs hanım konakta sen hiç bir şey demeden o sana aklinatakilan herşeyi anlatıyor odadan çıkınca kafanda hiç bir soru isareti kalmıyor senin heyecanını sıkıntılarını çok iyi anlıyor çünkü o da bir anne :)
tugcakkn Mehmet müezzinoğlu ve akademi hastanesi Nuri beyi tavsiye ederim çok ilgili alakalı doktorlar ben çok memnun kaldım.sıra beklemiyorsunuz size bolca vakit ayrılıyor konak hastanesinde genelde böyle bir durum olmuyor
Kubradem Hfzomr henüz erkense bi kac doktor gez zaten içine siniyor illaki canım.. Ama firdevs hanımı çok tavsiye ediyorlar
Jerenimosss balonjoje bende acıbadem de doğum yapmayı düşünüyorum ama hastanenin ismi dışında pek bilgim yok kimsede orada doğum yapmadı hemşire desteği falan nasıl acaba ? ve diğer şeyler biliyormusunuz?
balonjoje Jerenimosss benim çevremde çok fazla insan acıbademde Doğum yaptı herkes çok memnun ve tavsiye ediyor özellikle bebek bakımı ve emzirme danışmanlığı konusunda çok iyi olduğunu biliyorum. Bebeğin de bezine hastane çıkışına kadar tüm ihtiyaçlarını hastane karşılıyormuş. Ben sırf bu imkanları sebebiyle istiyorum
uhuddd Hfzomr bence doktorlar her kişite göre değişirr mesela gülçin hanım iyi ama bende saatlerce o kapıda beklediğimi biliyorum.ben kocaeli tıpta Reyhan Arpacıya gidiyorum okadar ilgili tatlı bir doktor ki ne sıkıntım olaa özel telefonundan arıyorum ve kendisi suda doğumda yaptırıyor 🤗