Sonunda bizde oğlumuzla kavuştuk😍 önceden sezeryan günümüz belliydi bir gece önce hiç uyumadan 10 haziran sabahı sabah 8 de hastanedeydik odamiza yerlestik bana önlüğümü giydirdiler beklemeye basladim sonra tahlil yapildi ben beklerken diger odalardan biri doguma gidiyo biri geliyodu.Sonra doktorum geldi hadi seni alalim makyajini tazele dedi😁 tekerlekli sandalyeye oturdum gidiyorum ama sanki rüya gibiydi hala doguracak kisinin ben oldugunu idrak edemiyodum anlatilamaz bir his😁 eşimle beraber ameliyathaneye indik o giyinmeye gitti beni aldilar sedyeye oturdum ben tabi uyusucak miyim ya hissedersem uyusukluk testi yapiyo musunuz ya uyusmadan baslarsaniz sondayi uyustuktan sonra mi takiyosunuz diye sorular sordum😁 ameliyat ekibinin hepsi kadindi kambur durmami istediler bir kisi önüme gecti beni tuttu igneden zaten korkmuyodum ki hic acimadida damar yolu daha cok acimisti igneyi vurduktan sonra bacaklarima sicak bir his yayildi sonra beni yatirdilar sondayi taktilar hissettim ama aci yok ondan sonra tamamen uyustum. Kollarimi bagladilar o zaman biraz stres yaptim ama eşim geldi yanima oturdu güc alinca rahatladim. Ben hazirdim doktorum geldi ben baslamadi mi dedim basimda duran anestezi doktoru basladi biticek bile dedi ben dokunus bile hissetmedim sadece bebegi alirken gögsüme dogru bir baski oldu 2-3 defa sonra o güzel sesi duydum ve gördüm hala rüya gibiydi😍 saat 10.20 de ameliyathaneye inmistik saat 10.41 de oğlumuz doğdu.Bebegi ve eşimi disari aldilar benide uyuttular icim gecmis gibi oldu kafam bi güzeldi uyuyup uyaniyodum ne oluyo dedim bitiyo dediler yine icim gecti hatirliyorum ama rüya gibi sonra bitmis beni cikardilar oğlumu kucagima verdiler beraber odaya ciktik ailemiz bizi karsiladi ben zaten agliyodum cok güzel degisik bambaska bir his tarif edemiyorum.Ebe geldi karnima bastirdi ama canim acimadi doktorum geldi yarim saat sonra su kahve icebilirsin dedi 3 saat sonra uyusukluk gecmeye basladi hemsireler geldi sondayi cikardilar hic bisey anlamadim sonra ilk ayaga kaldirdilar kolay kalktim canim cok acimadi basim dönmedi bas agrim olmadi hersey cok sükür güzeldi.Bu aksam hastanede 2.gecemiz gazimi bugün cikarabildim kayisi ve rezene cayi ictim.Depend kesinlikle cok güzel bisey gecelik bence sezeryanda sart bebek icin 5 takim 2 penye battaniye 15 tane bez koymustum iki gece icin yetti bez kaldi bile simdilik aklima gelenler bunlar sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz hepinize hayirli dogumlar😊