Secda Ben temmuz 3 u bekliyorum bugün yogun yapışkan beyaz akıntı geliyor hemilelik belirtisi olabilirmi birde 2 gündür goguslerim acıyor çok fazla
Seda4686 Secda bilmiyorum ki canım 🤷♀️ , her kadının belirtisi farklı oluyor bazen bizler psikolojik olarak öyle bir düşünceye kapılıyoruz , inşallah diyelim 🙏🙏
Pnrbtr Secda balarisi06 Seda4686 kızlar bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgiyi silik gördüm. Kan verdim değerim 17 çıktı. İnşallah yükselir.
Hlyagnrr Tazeanne0134 bilmem işte göğüs hassasiyeti bulantı vs vs gebelik dair ne olacaksa 😂😂 Benim bas dönmem falan var ama hayırlısı ya
Tazeanne0134 Hlyagnrr seninki kaç haftalıktı kuzum ama yapacak bişe yok kuzum olsun diye çok istiyoruz sonra mide bulantısı kusma vs falan oldu diye şikayet ediyoruz
FHKK Secda Nişan canım o ama kanlı değilse korkma 1 ay önce geldi bendende doktora sordum korkmana gerek yok dedi.
FHKK Secda Kız desene baştan hamile değilim diye 🤦🏻♀️ Enfeksiyondur o zaman 🙄😏 Doktora gittin mi söyledin mi peki??
Mahbuss Secda benimde öyle canım adetim 3 temmuz aslında dün bekliyordum ama gelmedi 2 gündür yoğun beyaz akıntım geliyordu ama bugün yok gün içinde bir kere geliyor oda nerdeyse 1 tatlı kaşığı kadar felan açık anlattım ama inşallah bu ay hamisizdir 1 senedir bekliyorum
Secda Mahbuss bende 1 buçuk senedir bekliyorum ameliyat oldum histeroskopi düzeldi hersey şimdi deniyoruz tekrardan inşallah olur bu ay hayirlisiysa