SolmazEs 23+3 günlük hamileyim ama doktor ultrasonda 1-1,5 hafta büyük diyor yani 24-25 arası. Bu durumda bebek 40 haftayı tamamlamadan ultrasonda ki büyüklüğüne göre mi doğar doğum yapan bilgili annelerimiz yazabilir mi?
Series26 SolmazEs dogum tarihi büyüklüğüne göre degişmiyor canımm ama iri olmaya önden gitmeye devam ederse normal dogum olmuyor sezeryan oluyor örnegin 35. Haftada 3 kg olması gerekirken 3.5 kgsa bi hafta önden gidiyosa bebek iri oldugu için normal dogum yapman zorlaşır
Ozlemyy SolmazEs benim de 1 hafta önden gidiyor normal dogum istiyorum ama bebek iri diyor doktor,öyle bekliyorum şuan 37.haftaya giricem :(
Happyyhamiiss SolmazEs bebeğin gelişimini tamamlarsa Doğum için de bi sıkıntı yoksa zaten normal Doğum kendiliğinden gelişir 😊ama zaten planlı sezaryen olacaksa bebek gelişimini tamamladıktan sonra doktor beklemek istemeyebilir yani
SolmazEs Series26 anladım bende gelişimini tamamlar diye belki kendiliğinden erken doğar diye düşündüm. Dediğin gibi büyük olursa sezeyan olacağı için yine 1-2 hafta erken doğmuş olcak 🙄
Series26 SolmazEs kendiliginden degişen pek olmuyo canım bildigim kadarıyla banada 24 de 707 gram demişti 28+5 te 1450 dedi erken dogum sebepleri çokdaha farklı oluyor bende sordum önden gidiyor erken mi doğacak acaba diyede yok ama normal doğum yapamayabilirsin böyle gelişmeye devam ederse demişti ☺️
Ozlemyy SolmazEs keske kaysa ama erkek bebek kafası karın cevresi büyük bilmiyorum stresliyim belirsizlikten 🤪
Ayazinannesiyimki Benimde 38 haftalik ama bebek 4o haftalik olms cuma alalim dedi almayalim dddim ama sua hareketlerinden uyuyamiom cok kotuym
SolmazEs Ayazinannesiyimki canım doktorun sezeryanı önerdiyse hayırlısı buymuş de kabul et bu sefer hem sancı çekip yine sezeryana girmek var sonunda
Deletedmom2 Bende sata göre 21+4üm ama ultrasonda 22+5 yazıyor doğum günü on gün önde gösteriyor doktor böyle olması normal gelişimi güzel gidiyor dedi ama hangi doğum tarihinde doğar diye sormayı unuttum soranlara kaç haftalık dicem sata göre mi doktora göre mi söylemek gerekir
SolmazEs Deletedmom2 evet gelişimi güzel dedi bana da kendiliğinden olur belki çok büyümeden gelirse normal olsa iyi olur tabi ☺️