Kızlaaarrrrr böyle bir durum da olan var mı?? 😔
Bebeğin eşinin aşağıda olması
Aysecrin kaç haftalıksın canım
Trabzon kac haftaliksiniz canim
Aysecrin benimde öyle ama yukarı çıkmaya başlamış, sizde sıkmayın canınızı ilerleyen haftalarda çıkar inşallah
Aysecrin benimde oyleydi dinlenmemi ve iliski yasak demislerdi cok sukur zamanla yukari cikti ve sorun olmadi..
Aysecrin banada bebeğin eşi doğum kanalını kapatmış lekelenmen olabilir olursa korkma dedi sizin kaç haftalik
Hiç endişelenme korkma hamileliğini zehir etme kendine benimde aşşağıda rahim ağzını kapatmıyormuş normal doğum mümkünmüş ve doktor ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor dedi 23 haftalığım ben hiç çıkmazsa kapatırsa rahim ağzınıda çok dert değil sezeryanla hiç bişey olmadan size hallolur sıkma canını 😊
Kızlar korkayım 26 haftada öğrendim aşağıda olduğunu dün doktora gittim 33. Haftadayım yukarı çıkmış.allahin izniyle seninkine cikar
24 haftalık benim bebişim erken doğum olabilir falan demişti doktor o yüzden çok korktum kafama taktım daha çok küçük doğsa da yaşamaz diye 😔
yoksa sağlıkla gelsinde sezaryen olsun
Aysecrin benimde 20. Haftamda bebeğimin eşi aşağıdaydı erken doğumriskin var fln diip göndermişti devlet hastanesi özele kendi doktoruma gittim korkulacak bi durum olmadığını eşin zamanla yukarı çıkabileceğini söyledi şuan 33. Hftaydayımçok şükür eş yukarı çıktı herhangi bi problemim kalmadı sende korkma canım dinlen bol bol yukarı çıkar Allahın izniyle çıkmasada rahimi tam kapatmadığı zaman herhangi bi problem olmuyomuş