burhanaltintop Benim bugun çok baskı olmaya başladı aşşağıda ve sızlıyo gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?
Melihadur burhanaltintop bende de oluyor özellikle lavaboya gittiğim zamanlar çok ağrım oluyor alt tarafta bazen korkuyorum
Shda burhanaltintop bende de oluyor. Geceleri sürekli wc deyim. Ayrıca sızlamada oluyo. Karnım büyüdükçe yatakta dönmekte zorlaşmaya başladı. Birde sağ kaburgam batıyo biraz🙄 haftalar geçsin istiyorum😀
3333 29+2 haftayım... Bende de aşırı baskı Var ve çok sıkışmış hissiyatı olur ya lavaboya gidiyorum ama yok hiç bir şey maşallah çok hareketli bebeğim acaba ondan mı diyorum ama bu idrar geliyormuş çok sıkışmış hissiyatı neden oluyor bilmiyorum
Melihadur 3333 tuvaleti hiç saymıyorum altıma bile kaçırıyorum bazen hapşırıp tıksırırken valla çok zor
Melihadur Canoglumbenm hahaaa aynı durum bende de var öğünümü artırdım meyve kuruyemişle tok tutmaya çalışıyorum kendimi
3333 Melihadur yaa keşke olsa da yapsam bende 😄😄🙈 yarım saate bir baskı bir baskı diyorum altıma kaçıracam hızlı hızlı gidiyorum hiç birşey yok 🤦♀️ama neden böyle oluyor bilmiyorum
Canoglumbenm Melihadur 😂😂 napcaz bilmiyorum valla. Bide gece sürekli uyanıyorum. 2 haftadır da gece hep tuvalete kalkıyorum
3333 Çantaları hazırlayanlar var mı 😊 Bn bugün neredeyse alışverişini yaptım bebeğimin banyo havlusunu bulamadım istediğim gibi sadece Müslin havlu almayı düşünüyorum çok yumuşak ve kurulaması çok güzel olduğu için 😊