Mucizem91 Kızlar 9+3 günlük hamileyim bikaç gündür su gibi akıntı oluyor çok korkuyorum normal mi bildigin su gibi şeffaf Bi akıntı degil crinone jel kullanıyorum ondan olabilir mi?
Meltemmy Mucizem91 Bende 12 haftalık hamileyim. Uzun zamandır bende de aynı sıkıntı var. Doktora söyledim. Kaşıntı ve koku yoksa bir sıkıntı yok dedi.
Elifinannesii Mucizem91 çok normal telaş etmeyin hiç. Bende kullandım hep oldu ilacın fazlası sıvı olarak çıkıyor
Mucizem91 Elifinannesii Allah razı olsun ya iyiki varsınız çok endişelenmiştim içim rahatladı daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz hassasım 🙏
Mucizem91 Elifinannesii Allah razı olsun ya iyiki varsınız çok endişelenmiştim içim rahatladı daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz hassasım 🙏
Elifinannesii Mucizem91 çok haklısınız hassas olmakta hiç merak etmeyin ilacı bıraktığınız zaman bir iki güne sıvı akıntı da bitiyor☺️
Mucizem91 Elifinannesii inşallah cuma gün kontrolüm var herşey yolunda gider inşallah 🙏 hepimize saglıklı bir şekilde kucagımıza almakda nasip olur inşallah 😘