Aylnyldz Allah nasip ederse oğlumun adını Ali Eymen koymak istiyoruz ama çevreden o kadar Eymen’ler yaramaz olur lafı duyuyoruz ki isimden korkmaya başladık hatta eşim vazgeçti 🤣🤣 var mı çevrede sakin Eymen merak ettim 😬
Melek2102 Aylnyldz bizim burda var ve masallah cok uslu bence bunun isimle alakası yok yaramazlık varsa icinde o öylede olur böylede 😂
ayseturk Aylnyldz benim kuzenimin çocuğu var eymen.inanılmaz sakin uyumlu abartmıyorum hayatımda gördüğüm en tatlı en uslu çocuklardan biridir. İlkokula başladı öğretmenleri tarafından da örnek gösterilen bir çocuktur hatta
Asyaaaa10 Hiç yok 😂 anaokulu öğretmeniyim cevremde herkese ısrarla yalvarıyorum Eymen koymayın diye 😁
Aylnyldz Melek2102 işte bende onu demek istiyorum isimle çok alakalı bir durum mu acaba yani içinde varsa olur en uslu çocuk ismi ne acaba 😁😁
Melek2102 Asyaaaa10 farketmiyo gerçekten şimdiki çocuklar zaten tam fırlama ne dersen onun tersini yapiyolar 😂
Burcings Aylnyldz sana sadece sunu diyim bir bck yasndyken tabureyi alıp mutfak lavobasnın içine girip kendni yıkamştı sen o ara nerdeydin dersn ayptr sölemesi tuvaletmi yapıodum su sesine bi hışımla banyodan cıktm ödüm kopmştu bi baktm lavobada oturuo iyi düşmemiş asagı ddm Allah korumuş
Aylnyldz Deletedmom133 işte bende onu diyorum aslında ama herkesin anlattıklarını da görüyorsun işte 😁 keşke isimle olsa dediğiniz gibi her Muhammet ismi peygamberimin ahlakını taşımıyor mesela 🙄 yada daha farklı örnekler işte bilmiyorum ya😐😐😐
Ftm12 Komsumun oglu eymen cocuk duramiyo yerinde ne parkta ne evde 😅 3 yasinda kadin bile diyo 6 da uyaniyo gece oluyo hala yatmiyo