Busiili97 https://m.n11.com/tommybaby-eagle-gold-aluminyum-lux-cift-yon-bebek-arabasi-P280403956?renk=F%C3%BCme&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIiOqQs77h4gIVhNGyCh0v5gsJEAQYBSABEgIlo_D_BwE https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/4-baby-bebek-arabasi-aluminyum-cift-yonlu-puset-2019-432894516
Haribo42 Busiili97 kullanmadim amàbende buna benzer babyhome bh 760 alicam galiba (bir bak derim bence o daha saglam)
Busiili97 Kizlar tavsiye istenince soru sorulunca kullandinizmi denilince kullanmadiginiz bilmediginiz icin mi yazmiyosunuz bu tarz postlara yonlenmiyo kimse neden anlamiyorum bende merakla bekliyorum bi fikri olan yorumu olan varmi diye
Depresif_polyanna Busiili97 tatlım şahsen çok anlamıyorum bu konudan.bana da hediye gelecek daha doğrusu annem alacak. Ilk zamanlar kullanamicagim için hiç araştırmadım bile. O yuzden yorum yapmıyorum. Diğerlerini bilemem
Busiili97 Yani illa ben ustte gorunsun diye 40 tsnr sey yaziyorum fikri olan lutfen bakip gecmesin tavsiyenize ihtiyacim var
Didemocak Postun üstte kalsın yazıyorum hiç bir fikrim yok ama araba güzel duruyor iyi bir şey çıkarsa ben bile alırım fiyatı ideal
Busiili97 Didemocak hep dedikodu postlari en yukarda gercekten yardimci olunmasini istedigim boyle kac tan e post actiysam yardimci olunmuyo
Busiili97 FatmanurCo tesekkur ederimm 🙏aynen cift yon ve yenidoganada uygun b oy le hafif bisey ariyodum buldum diyebilirim
Busiili97 Bebek arabasi onerisi postu acsam bin tlden asagi oneride yok herkesin butcesi uymuyo oyle postlarada bakiyorum 2bin tllik arabalari onermisler uygun fiyatlilara gelince oneri alamiyoruz
Patiko Busiili97 sadece fotoğraf üzerinden yorum yapıyorum. Şu tutma yerleri kısa kullanırken ayaklarınız çarpar diye düşünüyorum o yüzden bana pek kullanışlı gelmedi. Ayarlanabilir mi acaba orası canım 😊
Busiili97 Patiko cok tesekkur ederim bu arafa dediginiz yeri anlamadim tam 🤔neresi alt sepetmi ust tutma yerleriyse nasil
Patiko Busiili97 üstte arabayı kullanırken ellerinle ittiğin yer. Orası ayarlanabilir ise altta ayak arabaya çarpmıyor genelde ve araba çok yormuyor 😊 bunda sabit gibi sanki
Busiili97 Patiko ha evet anladim ama diger yonund cevirince sanirim o sıkıntı ortadan kalkiyo dediginiz gibi dusunmemistim tesekkur ederim🤗