Ben hala inanamıyorum çok güzel bir duygu neyse ben doğum hikayeme baslayim kizlar dün saat 2 de uyurken bı ıslaklık hissettim bı baktım suyum geliyor ben annemlerde kaldığım için annemi kaldirdim anne dedim bı ıslaklık hissettim pazartesi günü de kontrolün vardı tuvalete girdim çıktım sonra giyindik apar topar hastaneye gittik ilk önce korkum yoktu heyecan vardı içimde çünkü evladıma kavusmaya çok az kalmıştı 😍😍 a sonra acile giris yaptık ilk bı alttan muayene ettiler hala suyum geliyordu doktor bu doğuma kadar devam edebilir dedi içim daha bı kıpır kıpır olmaya başladı çünkü doğum yapacaktım nst ye girdim sonra beni doğumhane ye aldılar sancılarım yeni yeni gelmeye başlıyordu biraz yürüdüm zorlu bı sure geçirdim tam 6 saat içinde doğum yaptım sancılarım çoğaldıkça ben bağırdım ebe ıkın dedikçe ben yapamıyorum beni sezeryana alın dediğimi hatırlıyorum canım çok yanmıştı sabah 8 oldu artık çocuk baktık doğuyor o can havliyle elimi alta soktum baktım çocuğun kafası geliyor sonra doktorlar ebeler bir baktım benim odamda herkes diyor ıkın az kaldı ben bağırıyorum çünkü zorlu bı süreçti ve benim için yapabilecek şey evladıma kavuşma hayali ❣️ sonra karnıma bastılar birazda ikindim doktor biraz açtı sanırım bir baktık kızım geldi ♥️♥️♥️♥️ şuan dikişlerim var ama olsun çünkü kızıma kavuştum saat tam 8.40 ta gelen minik mucize kızım şuan happy mom dan happy kidse geçme vakti geldi kizlar size hayırlı doğumlar Allah herkesi bir avazda dogurtsunn inşallah
1.