Edakgndzzz 25+4 üm bugün kontrole gittim Bebek 800 gram civarında. Bana çok az geldi. Kendim de 12 kilo aldım. Sanırım yediğim besinlerin bebeğime bi faydası olmamış😔 kilo alması için neler yemem lazım kızlar
Seherr Edakgndzzz gayet normal canım ben dün gittim kontrole 27 haftada daha yeni 1 kilo olmuştu bebek
Meryemgunduztoptas Edakgndzzz bebeğin kilo alması için bol protein ağırlıklı beslenmeniz lazım karbonhidrat ve şeker size yarar. Bende gebelik şekeri var protein ağırlıklı beslediğim için ben 4 kilo aldım 36+4 olduk. Ama bebeğim 2600 doğana kadar 3000 kg olur dedi doktor gayet normal dedi.
Gmz942 Ben 26 haftayken 890 gr dı doktorum böyle devam ederse 4 kiloyu bulur doğasıya kadar gelişimi çok iyi demişti. Normal yani seninde.
Mnkanne Gmz942 benim 985 gramdı 26 haftada bana yemiyomusun dedii sana iyi demiş meselaa bazen doktorları anlamıyorum..
Seherr Edakgndzzz hergün muz yiyorum canım haftada 2 kere et çünkü benim vitaminlerim çok düşük şekerli şeyler yasak hep et bakliyat yemem gerekiyo bebeğe kilo aldırmak istiyosan muz ceviz kaşar süt ye bol bol
Aynur56 Bugün geldim doktordan 19+3 üm 300 gram haftasına uyumlu dedi ama sen kilo almışsın dedi 5 kilo aldım bende şimdiye kadar diyet yap dedi sIzce çok mu şuan 5 kilo 20. Haftamın içindeyim sonuçta
Aslhna Bence gayet güzel birimde o haftalarda öuyleydi kafanıza takmayın son ayda çok hızlı kilo alıyorlar sağlıklı gelişsin inşallah☺️
Dilanserdar Canım benimde tam 26hafta bugun. Sabah doktora gittim 904grm dedi bende 12 kilo aldım 2 güne seninde 900 bulur