Yellored Gebe-kdn88 bunun cevabını aslında hepimiz biliyoruz. Değişen çok var kiminin değişiyor kiminin değişmiyor. 15 haftalık hamileyim doktorum erkeğe benzetti. Kız da olabilir. Kendimi tek birşeye odaklamıyorum netleşene kadar
Tubabulat2018 Gebe-kdn88 degisiyir canım benim 17 haftalıkken erkek dendi 21 haftalikken ayrıntılı ultrasonda kız oldugu ortaya cıktı 😁
Nesli07 Gebe-kdn88 doktorunun tecrübesiyle alakalı canım bana 12. haftada %70 kız dedi bugün 18.haftamdayım kesin kız dedi çok şükür 🙏❤️
Gebe-kdn88 Yellored bnada erkek gibi ddi ama garanti vermedi cok erken ddi . Etrafımda da erkek denrse cok değişmez diyorlar ondan sırdum
Canoglum001 Gebe-kdn88 Bana 13.haftada erkek dedi ve değişmedi cok şükür 37 haftalik olduk 2. Oglum geliyor cok mutluyum 😊😊😊
sevgitekes Gebe-kdn88 benim değişti 11+3 te erkek dediler pipisini gördüm falan emindi iki kere erkekdendi 15 16 da kız dediler inş değişmez artık
UmudumOldun Gebe-kdn88 benim çevremde daha bir kişinin değiştiğini görmedim. Büyüklerimiz de dahil. Ama bu programda okadar çok değişen okuyorum ki , benimde erkek cinsiyeti ama hep acabami diyorum 🤭
Dygmmt Benimde 12. Haftamda kız dedi gösterdi hatta bacak arasını 17. Haftamdayım bugün erkek dedi pipisini gösterdi hala emin olamıyorum 😔