ellfffffey 19 haftamda bugün vajinada batma değilde dolgunluk gibi bi his var ağrı yok ama bu hafta böyle durum yaşayan oldu mu m ettim bebeğin hareketleri hep kasıklarımda zaten acaba o mu bu mu derken delirmeden tamamlanır mı ki bu hamilelik :(
Aysemlg ellfffffey 19. Haftada hissedilıyomu bebek hareketleri ben hiç bişey hissetmiyorum ve korkuyorum 😓
Rozawxz Bende senin haftandayım tedirginlik hep var Allah en güzel şekilde Kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲🤲
ellfffffey Aysemlg 17 fen beri hissediyorum ben ama o değşir bence herkesde farklı benim karnımın içi dar galiba belki ondandır hareketleri net hissediyorum kasıjlarımda ama yukarı çıkar diye bekliyorum inşallah hepimizin korkusu farklı:( allah yardım etsin
sevgitekes ellfffffey bende kasiklarda hissediyorum gobegimin aşağısında başka doktor bebek aşağıda dedi fazla hareket etme kendi doktoruma bu hafta goruncem inş sorun yoktur senin durumu aynı yaşıyorum
Seyma123 Benimde aynı şekilde bebeği aşağıda hissediyor geçen hafta doktora gittim yola çıkmadan bebeğin kafası aşağıda dedi inşAllah sağlıkla kucaklarımıza alırız