12_yil_sonra Deletedmom0041 hangi meyve ? Vardır hallerde falan mutlaka bu kadar için çekiyorsa bulunur
Deletedmom0041 12_yil_sonra Adana ya kadar sordurduk yok malesef İnternetten baktık bitti yazıyor her yerde bayramdan bir kaç hafta sonra çıkar dediler bekliyorum. İsmini yazmiyim başkasının da canı çekmesin şimdi 😑
Deletedmom0041 12_yil_sonra Kışın dondurma istedim eşim sırf gıcıklık olsun diye yapıyorsun bu soğukta can dondurma çekemez dedi istersen erik çeksin dedim adam uçarak en yakın markete gidip bulduğu tüm dondurmaları alıp geldi seç beğen ye her çeşit aldım dedi 😂😂
Canoglumbenm Littleprince_smother yok canım ya internetten almam tadı tuzu olmuyor gerçekten 😂😂 ümidimi kestim artık 🙈
Melegimm19 Eygy dün helva ve peyniri aynı anda yerken buldum kendimi ama çok güzeldi en ilginci bu herhalde şuanlık😂😂😂
AtlasAnnesi Karnıyarık, aşure, un helvası, üzümlü kek, kavun, kiraz, bal&kaymak, sıklıkla simit... 8.aydayım ilk başında beri canimm sürekli bir şeyler çekiyor Allah'a şükür hepsini yedim aklımda kalan olmadı.
Susam14 Deletedmom0041 aynen kendı esmer bana göre 😂bazen bakıyo bende sakasına bakma dıyom kara olacak cocuk oda ye patlıcanı kara olsun sonra herkese babasına cekmıs de dıyodu 😂
Mihribali Canım karpuz istemişti deli gibi aldık yedim çok şükür ben aşerdiğimi sandım ama değilmiş meğersem🤣🤣🤣 Çünkü dün arkadaşımın storysinde gördüm canım öyle bir kısır istedi ki malzemeleri alıp yapana kadar ağladım resmen kısır diye ağzımdan bir salya akıyordu anlatamam🙈🙈 Gözyaşlarımla yoğurdum bulgurunu😅😅 Ailelerimizden ayrı yaşıyoruz Kocaeli'nde eşimin işi burada.. Bir yandan da duygusallık eklendi tabi anama yakın olsaydım o yapardı beş dakikada diye hen ağladım hem yedim asla unutamam sanırım çocuğuma anlatacağım ilk hikaye oldu böylelikle 😬😅😅😅
12_yil_sonra Canoglumbenm gross marketlerde oluyor canım ya tüm ülkelerden geliyor değişik değişik meyveler