Haribo42 Dilrubazehra turunur inş merak etmew canm çok kişi gördüm böyle bebeği yaşayan hep paylaştılar burda korkma dua et
23sekerkiz Dilrubazehra allah safi ismiyle sifa versin canim uzulme Allah ol derse olur o kilodan daha dusuk kilodaki bebekler bile tutunuyor rabbim yiyecek ekmegi varsa guc verir onlar cok guclu dualarimiz seninle uzulme sen guclu ol oda olur 🤲
Askkokuluyavrum Dilrubazehra Rabbim şifa versin omur verildiyse kimse engel olamaz yasamasına Allahim sizlere bağışlasın canim benim 🙏🙏🙏 üzülme bol bol dua et
Dilrubazehra gokalp_019 bilmiyorum gece vakti aniden sancılar vurmaya başladı canım. Bebeğimin olduğu yer sertleşti ordanda sancı geldi gitti sonra da suyum geldi 😒😒😒
Haribo42 Dilrubazehra bende 27+1 im ve benmde erken doğum riskim var acaba beden oldu canm bi andamı oldu
23sekerkiz Haribo42 canim simdi bayanin profiline baktimda serklajliymis sanirim o yuzden olmus olabilir biranda dogum allah yardim etsin insallah
Shda Dilrubazehra Canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle o güçlü bi şekilde hayata ve sana tutunacaktır. Erken doğumlarda artık imkanlar çok ileri. İnşallah yavrucuğun çok sağlıklı ve iyi olacak☺️
seymakumatarnsf Annem hep der ki " Yiyecek ekmeğin içecek suyun varsa yaşarsın bu dünyada" Allahtan herşeyin hayırlısını dile. Dualarım seninle ve miniğinle🙏🏻
titebouille Dilrubazehra Abim 7 aylık doğmuştu benim..Allahın izniyle tutunur üzülme çok.. Şimdi 26 yaşında..
Haribo42 23sekerkiz ayy bnmde rahim ağzı yetmezliğim var aerklajımda yok çok üzüldüm inş beneği yaşar .. bu haftadan sonra normalde bi hastaligi yoksa ins bisey olmaz ☹️
23sekerkiz Haribo42 evet genelde yasiyorlar kilosuda cok dusuk degilmis biraz solunum sıkintisi olur insallah cabuk toparlar allahin izniyle 🤲
Sdemirel Dilrubazehra kuzum Ablam 25 haftalık Doğum yaptı bi de 470 gram. Maşallah bir buçuk yaşında bizim kız 😊inşallah rabbim bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Tazegelin12 Dilrubazehra Rabbim şafi ismiyle şifa versin insAllah Allah'im yoklugunu göstermesin 🤲 neden erken dogdu acaba ?