Gezmeci Mucizebebek1 diyorum ya canım bence çok güzel arkadaşım da koydu sen nasıl istersen öyle koy etrafındaki kimseyi dinleme:)
Mucizebebek1 Hacerdogan bi tanıdığımız var isimlerle alakalı çok çok araştırma yapıyo hatta ebced hesabı mı ne varmış ne onu yapıyo . O kişiye sorduk canım
Gezmeci Mucizebebek1 diyorum ya canım bence çok güzel arkadaşım da koydu sen nasıl istersen öyle koy etrafındaki kimseyi dinleme:)
Mucizebebek1 Mervednr yani değil mi canım önemli olan anlam ve köyü niyetli bi anlam koymayı hiç bi anne istemez
Mucizebebek1 Denizanne kimilerine göre de elis basit gelir sizin de isim Deniz sanırım uyuyor isimleriniz 😍
Mucizebebek1 Sebogelin ya tabi orası öyle ama elizin kötü anlamı yok ki hem çok anlamlı isimlerinde bazen telaffuzu zor oluyor yada kulağa hoş gelmiyor sonuçta kişi, anlamı ile çağrılmıyor İsmiyle çağrılıyor
Yesimeliz Mucizebebek1 cevreden bugune kadar hicbi olumsuz tavir gormedim herkes sectigim ismi cok begendi babasi dahil.
Mucizebebek1 Zmrtbdk sizin bulduğunuz isimler de çok güzel 😍 evet bende çift isim sevmem ama olsun babasını da kırmamış olmuşsunuz 😊
Mucizebebek1 uhuddd Eliz koydum diye çocuğum benden şikayetçi mi olacak 😄🤦♀️ Peki siz söyleyin hangi ismi koymam lazım
uhuddd Mucizebebek1 mesajımı iyi okuduysan ben bebegin ismine bişe demedim bir bilgim yok anlamıyla alakalı ben diğer arkadasın yazdıgı saçmalığa kızmıstım.eğer yorumları kaldıramıyosanız böyle bi post açmayon her gelen yorum yapabir.
Mucizebebek1 Yesimeliz benimde çevrem beğendi ama Happy momdan çok tepki aldım bide önceden yazıları okudum falan hatta Eliz ismine söylenmesi zor demişler öyle mi sizce ? Bu arada siz kaç haftalıksınız
Cmrem52 Miray ikra nasıl bir isim sizce ?? Cocuga agır gelir diyolar ama bende vazgecemiorum öle dediklerindede kararsız kalıyo insan ya
Mucizebebek1 Cmrem52 neyi ağır geliyormuş çok güzel miray İkra ama iki isim önermem canım birini koy diğerini , başka kız evladın olursa ona koy bence 😊
Didemocak Mucizebebek1 ah keşke öyle olsa olanı bile beyenmiyoruz çok araştırdık beyeniyoruz bu seferde etrafta var diyoruz yakında olunca da koyamıyoruz
Mucizebebek1 Didemocak değil mi bide o mevzu var Yakınlarda isim olunca da konulamıyor karıştırılmasın diye. Ben size bi kaç erkek ismi Öner’lerim eymen yiğit emir alperen metehan ayaz egemen mert 😊
Mucizebebek1 Didemocak değil mi bide o mevzu var Yakınlarda isim olunca da konulamıyor karıştırılmasın diye. Ben size bi kaç erkek ismi Öner’lerim eymen yiğit emir alperen metehan ayaz egemen mert 😊
Mucizebebek1 uhuddd yorumları kaldıramamak değil sordum ve benim koyacağım isim dine küfür etmiyor bence aykırı değil