Seda05 Kızlar 24. haftadayım millet uyuyamamaktan şikayet eder bende çok uyumaktan şikayetçiyim🙄 Geceleri uyuyorum bide gündüzde uyuyorum 2 3 saat falan.Hamile kalmadan önce gündüzleri uyumayı seven bir insan değildim. Benim gibi olan varmı ?😂
Deniziimmm Seda05 canım yanlız değilsin 27 haftalık olduk hâlâ gözümü açamıyorum 4 den 5 den sonra gözümü açıyorum sonra yine bi bakmışm yine uyumuşum detaylıda uykucu olduğunu gördük Dr oyuzden anneyi de uyutuyor dedi 😊 gece de tepikleri ile beni uyandırıyor resmen ....😊
defne55 Seda05 17 haftalık olduk bende aynıyım ama uyumak hiç iyi değil uyudukça tutuluyorum resmen 😂
Seda05 saree belki çüş diyebilirsin ama bende o haftalardayken inanırmısın canım akşam 7 buçukta yattığım olurdu. Ve sabaha kadar uyurdum eşimde dalga geçerdi benimle uykucu şirin diye 😂😂
Seda05 Deniziimmm normalde uykuyu çok seven bir insanım.Ama gündüzleri uyumayı sevmezdim. Annem bana hamileyken ben seni doğurana kadar hep uyudum dedi heralde oyüzden bende bu kadar uykuyu seviyorum. Demekki bizim kızda uykucu beni uyutuyor 😊😊
Glgny0704 Haftadayım heralde bıraksalar 7 gün 24 saat uyuyacağım ve hep bi halsizlik durumu var bunu nasıl atlatacam bilmiyorum çevremdeki bi çok hamile uyuyamazken ben uyanamıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Seda05 Glgny0704 o haftadayken benimde kaldıramazdım kendimi. Ve eklem yerlerim çok ağrırdı halsizlik olmuştu ve sonradan geçti
Deletedmom143 Seda05 ben senjn doneminde resmen agliyordum uykuycun🤣🤣🤣🤣🤣cok yorgun halsiz vakitlerin o uzden oylesin canim.ama cok uyuma bacim.o uykudan banada ver🙈🙈😍😍