Ayseekdrr Merhaba kızlar , uygun fiyatlı lohusa geceliği almak istiyorum fiyatlar uçmuş 300 küsür felan önerebilceğiniz site yer var mı ?
35ilknur35 Ayseekdrr Canım az önce denk geldim trendyolda 60 tl ye gördüm ne kadar kalite ve güzel bir tahminim yok ama bilgin olsun diye yazdım
Ayseekdrr Haribo42 çok güzeller ama gerçekten aşırı gereksiz giyemicem ki valla elim gitmiyo o kadar para vermeye birileri satsa alcam o derece 😂
Haribo42 Ayseekdrr ya bide benm boyum ızun paçası kısa olsa takıntım var giyemem tam olmalı.. tam gelenler çok pahalı o ucuz olanlarda kısa kısa dandik duruyo ne yapıcamı bilemedim lc dede çok model var oralara bakıcam bi
Eeeh1719 Lohusa sepetindekiler gercekten cok guzeller ama cok pahali bir sefer giyilcek bisey insan o paralari vermek istemiyo yinede😂
Haribo42 Eeeh1719 ben bir sefer giyicem biley almak istemiyorum saçma sapan dantelli bişi almak istemiyorum rahat bi pijama bakıyorum sadece valla inş bulabilirim😂😂
defne55 Ayseekdrr valla bende böyle ucuza bisey bulamazsam normal bi gecelik alicam bide pijama takımı yeter iki kere giymek için 300 lira veremem açıkçası gözüm kesmiyo 😂😂
Glydn Haribo42 lc de çok güzel hamile pijama takımları var yakalı hem de. Lohusayken de zaten hamile gibi oluyosun ben onlardan alıcam. Hem sade hem rahat hem dantelli değil süper😂 fiyatlar da 70 80 filan. Üstüne de kendi kimono sabahlığımı giydim mi bitti gitti. İki yane de uygun fiyatlı gecelik alırım ne gerek var takım diye o kadar para bayılmaya dimi ama