Mmmervee Evet son adet tarihi deniyor ya o adet olduğun gün mü yoksa bittiği gün olarak mı hesaplanıyor
Cileginannesi Kızlar saglık ocahına hamıle oldugunuza daır kayıt yaptırdınızmı? Ne gıbı ıslemler yapıyolar acaba
Cileginannesi Cuma gıtmeyı dusunuyorum ve tsh ıntekrar olctureyım dıyorum dusup dusmedıgını merak edıyorum
masalsii Mucizem_01 benimde çok ağrım oldu biraz önce gittik keseyi gördük bebegin yerleşme şeklindenmiş ağrım sorun yokmuş şükür
Cileginannesi masalsii canım benım de bugun sag tarafımda agrım oldu yururken kasıntı şeklinde. Sımdı uzanıyorum bısey yoktur ınsallah🙁
masalsii Cileginannesi yok canım korkma ben acile gittim çok korktugum için şüküt birşey yok kanama olmadıgı sürece normalmiş
Ilknur_emin Cileginannesi yok balm ben doktora gittim kaşık ve karında ağrı normalmiş benimde çok olmuştu ama bu aralar geçti çok şükür
Ilknur_emin Mervesbaby balm bende 6inci haftadayim insandan insana değişir tabiki ama 1 haftadır fena bulantim var onun dışında rahatım elhamdülillah
Cileginannesi Ilknur_emin benım de gectı kızlar ara ara oluyo. Kendıme beslenme programı yaptım herseyden yoyeykm dıye unutmayım dıye😄
Ilknur_emin Smg38 ben bu hafta gördüm ama 8 inci haftaya kadar normalmiş kesenin yada bebegin görünmemesi
Tazeanne0134 clmmmmm ben 8+6 haftalık hamileyim dahaca çok erken çok küçük çok dikkat edin kızlar kimseye kulak asmayın sizi üzmelerine izin vermeyin illa ki sizi sinir edici üzücü şeyler söyleyen de olacaktır takmayın inşallah çok güzel günler bizleri bekliyor