Pinar4106 Mervesbaby Canım bende 5+6 haftalığım bugün gittim bebeğimi gördüm kalbini duydum çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
Fatmalipelit ikizannesi2 benimde adetim 5gun gecmisti kan degerin 650 cikti ben suphelendim ikiz oldugundan 6. Hafrada 2 kese göründü elhamdulillah Allah bagislarsa 2side erkek 15 haftalik
SevdaVEFAtih clmmmmm benim seğwrim 333 çıktı.. eğer nasipse inşallah henüz 2 haftalık birşeycik 😂😂 bende daha doktora gitmedim
clmmmmm SevdaVEFAtih ikinci kanm 900 lerde çktı canm 5 haftalıkken gidicem dr ye😊 sen ikinci kanı verdin mi
Elifduman clmmmmm gebeliğimi bugün öğrendim 4+1 gösteriyor happymom hcg:451 arada kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum 🤔
SevdaVEFAtih clmmmmm o kadar bilmiyorum ki napacağımı 😂 henüz ikinci kanımı vermedim.. pazartesi günü vereceğim.
clmmmmm masalsii bende 25 inde gidecem canm eşim izinli birlikte gidecez😊inşallah görürüz kesemizi sende bende😍
Semanurakyel Bende 7 +5im kızlar bugun evde bayagı iş yaptım akşam 2 3 kere kasıklarıma sancı kramp tarzı ağrı giriyor. Korkmaya başladım 🙄
clmmmmm Semanurakyel canm bu zamnlar dikkat edilmesi zamanlar yorma kendini yat dinlen bol bol su iç😊 boşver evin işini falan bebişi düşün sadexe
Cileginannesi Semanurakyel canım kendını yorma. Ben de iş yapmadım ama yolculuk yapmıstım ondan sonra boyle ara ara kramplar agrılar oluyo. Dikkat edelim.
Mucizem_01 Mervesbaby benimde ilk gebeliğim geç döllenme yada geç yumurtlama oldu daha kaç haftalık olduğu kesin değil ama 3 4 var 🤰
Mucizem_01 masalsii ayyy aynen bende bugün aldım hatta iki katından fazla artmış 2 gün önce 120 idi bugün 332 olmuş
masalsii Mucizem_01 benim de ilk 84 dü 183 olmuş bugün 🙏🏻 Doktorum hftaya gelirsen alttan muaynede bebegi görürüz diğer hafta usg de görürüz dedi inşallah bakalım🙏🏻🙏🏻
Mucizem_01 masalsii bana alttan muayeneyle bakmadı ama cuma gel keseye bakacaz dedi o zaman 5 haftalık oluyor dedi inşallah görürüz 2 senemin sonunda gelen mucizemi bu arada pkos hastasıyım