1gzm1 Dilos10 ben çok heyecanlıyım canlarım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah😍
1gzm1 Dilos10 Rabbim hayırlısını versin kuzum sağlıklı olsun da bebeklerimiz inşallah gerisi önemli değil bnce
1gzm1 Mumsy kaç haftaliksin canım valla bende kusma olmadı daha hiç arada bir sabahları mide bulantısı oluyor ama hiç kusmadim daha Allah'a şükür bakalım ilerleyen haftalarda neler yasayacam
Mrvgns Adete 4 gün kala öğrendim kızlar hemde bugün çocuk olmuyo 6 aydın diye doktora gittim kan testimde çıktı 117 iki gün sonra tekrar kan vericem
Aylincftc DiplomaliEvHanimi eğer gebelik varsa çıkıyor tabi birde geç döllenme değilse benim regle 6gün kala çıkmıştı
masalsii clmmmmm canım nasıl oldun? Ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım birde boğazımda bir gıcık öksür öksür bi hal oldum 🤷🏼♀️
Metehanmoms Seherumeysa94 benmde aynı şekilde düzensizdi filan ama 2gün önce öğrendm bende doktor direk sağlıklı gebelk dedi kandada desteklendi 8110çıktı 5 haftalık filan dedi .bugün uygulamaya göre 6haftalık görünüyo..bende ondan çok korkmuştm ama ihtimal olsa söylerdi öyle değilmi hemn ümitlenme kalp atışını bekle filan diye😒 yani ben öyle düşünüyorum
Seherumeysa94 Metehanmoms ne zaman doktora gideceksiniz bir daha gittiğinizde buraya da yazın doktorun dediklerini lütfen🙏🏼
Ece156 clmmmmm kızlar günaydın, heyecandan uyuyamadım kan testi sonucum çıktı 43,91 biraz düşük ama daha adetime 4 gün olduğu için olabilir diye düşünüyorum, umarım öyledir
DiplomaliEvHanimi Ece156 hayirli olsun canim hamilesin adet olmadan yuzun ustune cikmiyo ya genelde bnce oazrtesi tekrr ver iyice yukselir netlesir
masalsii Ece156 tebrikler hamilesiniz 🙏🏻benimde regl günüme 1 gün kala 85 çıkmıştı 2 gün oldu bugün ama ben cumartesi vericem kanı😊
Ece156 DiplomaliEvHanimi teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inş🙏🏼Umarım sağlıklı bi hamilelik olur
Ece156 DiplomaliEvHanimi aynen varsa bile çıkmaz, ben Pazartesi test yapmıştım idrar çıkmamıştı. En iyisi sabretmek en azından 3 gün kalana kadar:)
Ece156 masalsii teşekkür ederim bnde Pazartesi gitmeyi düşünüyorum kontrole. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğimiz🙏🏼