masalsii clmmmmm canım nasıl oldun? Ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım birde boğazımda bir gıcık öksür öksür bi hal oldum 🤷🏼♀️
Ece156 clmmmmm kızlar günaydın, heyecandan uyuyamadım kan testi sonucum çıktı 43,91 biraz düşük ama daha adetime 4 gün olduğu için olabilir diye düşünüyorum, umarım öyledir
ikizannesi2 Dilos10 O zaman belki de rahat geçer hamileliğim bulantım falan olmaz inşallah Allahımmm en korktuğum şeydi 😁
Dilos10 ikizannesi2 bende hiç böyle tahmin etmemiştim diyorum ama 3 yıldır bebek istiyoruz eşim şuan beni denize dahi sokmuyo dolmuşlara bindirmiyo arabaya zorla bindiriyo desem yeridir aşırı derecede korumacı 😄
ikizannesi2 Dilos10 benim eşim de öyle gece uyanmış ayaklarımı toplayıp uyumuşum farketmeden onu düzeltiyor😍😁😁
ikizannesi2 Minikfasulyeveannesi ultrasonda bakmadı mi hiç doktorunuz o zaman belli olur benim doktorum 4+3 ken çağırdı keseye bakalım diye
h61 Cevap veren herkese çok teşekkür ederim fikrini alabileceğim kimse yok çevremde tanımadığınız halde bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun adetime daha 4 gün vardı ama adet oldum yani sorun çözüldü 😂
ikizannesi2 Dilos10 Tadını çıkarıyorum 😍🤗 hele bir de ikiz olma ihtimalini duydu içine de öyle doğuyormuş bir ilgi bir ilgi paha biçilemez 😁
Minikfasulyeveannesi ikizannesi2 bugün gittim 5+3 deyim kese normal dedi ekstra bir şey demedi.. altlarda gördüm yanlış yazmışsınız 3+6da o değermiş sizinki sonradan gördüm 😁
Dilos10 ikizannesi2 benim doktorum bana hiç öyle demedi ya benimde değerlerim çok yüksek tek kese gördüğünden mi demedi acaba
ikizannesi2 Dilos10 benim de ilk hamileliğim o yüzden pek bilgim yok ben regl olmam gereken gün kan verdim değerim 1264 çıktı doktorum değerin yüksek ikiz olabilir dedi cuma günü keseye bakıcak sanırım o zaman görünüyormuş ikiz ya da tek olduğu
ikizannesi2 Dilos10 beta hcg bazen yanıltıcı olabiliyor keseyi görünce belli olur herşey bakalım nasipte kaç bebiş var 😊 ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce annemlerin bahçedeki erik ağacından sürekli ikiz erik buldum hatta herkes şaşırdı bize neden denk gelmiyor diye onun üzerine hamile olduğumu öğrenip doktorum da ikiz olabilir deyince çok şaşırdık 😊