Camlicagizem lilamom E iyiymiş o zaman sevindim 🤗 Seninkide tez vakitte Doğum pozisyonu alır inşallah🙏🏼
Pnrarvn lilamom 32 haftalığız dün kontrol vardı benmkide yan duruyor 🙈 300 bebekde biri böyle durur dedi 🤣 ama bir zararı yokmuş zaten sezeryan düşünüyorum o yüzdende başka bir sıkıntı çıkmazmış
Pinpin lilamom valla benimdr dönmüyordu umudum kalmamıştı ama bugün kontrole gittik 37.haftada dönmüştü yani bsnce umut kesilmez doğum anında bile dönen bebekler varmış inanmazdım döneceğini ama gerçekten geçte olsa döndü
lilamom Pinpin olabiliyormus bende duydum doktorumda soyledi son dakka donen bebeklerimizde var ama bunlar cok dusuk ihtimal dedi insallah sansimiza hepimizin doner :)
eylulvari lilamom eevt yaklaşık 30. haftadan itibaren dönük bugün 34. haftaya girdik iki hafta sonra da nasipse çatı muayenesine gireceğiz🥰
babyUras_ lilamom döner Allahın izniyle daha dogum anında bile dönen varmıs stres yapmayın kendinize ☺️🙏
Aylininzz lilamom ben 34 haftlk doktra sordum döndümü döndü girdi dedi neye girdiki zaten deisik konuştu zaten geriden geluir gelisim geriliği var 3 hafta geriden gelior baska bir hastane sevk etti yarin sorcm bi yine
lilamom Aylininzz bas asagi donuyorlar birde kanala girme durumu var girdi dedigi buyuk ihtimalle odur canim sorsaydin keske girdi derken neyi kastediyorsunuz diye
Aylininzz lilamom ya bnde sorcktm bisey dedi aklmdan çikti zaten yarın gitcem baska doktora sevk etti ona sorcam duruşu faln geriden gelior ona taktım çok canm
lilamom Aylininzz fazla canini sikma sen genede o anki pozisyonu bile etkiliyor bazen diger doktora gore karar ver zayif olsun saglikli olsun onemli olan saglikli olmasi
Mzgn01 lilamom ben kontrole gittiğimde 28. Haftadaydım dönmemişti. Yarın 31 e giricez Henüz döndüğünü hissetmedim alt kısımlara baskı var çok . 33. Haftada kontrol var bakalım umarım dönmüş olur
Sencer60 lilamom ya donmesi icin birşeyler yapılabilir mi acaba .gerçekten bazen beni yerimden kaldırıyor. Ve normal dogum olsun diye cok istiyorum.
lilamom Sencer60 bir dua ismi soyledi arkadas baska birsey yok, normalde elle disardan dondurulebiliyormus ama bunun icin ozel egitim vs olmasi gerekiyormus turkiyedeki doktorlarin cogu yapmiyor riskli diye