clmmmmm migde bulantımı bastırsın diye erik yiyodum üstüne biraz tuz serptim vee cagggnıım annem dedikii fazla tuzlu yeme çocuk erir dedi😂😂 beni bi gülme aldıı kırılmasın diyede öptüm kokladım ama hala gülüyorum sizin annelerinizde böylemi kızlar🤣
Alarasel clmmmmm napsn kadın 😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃😃öyle düşünmş anltsaydn snde ayyyy erik dedinde kıızz bnde varya aşerdiğim tek şey o rüymda görüp cnm istemiştı kilolarca yedim ama artık yumuşadı erikler zmnı geçiyo bide artık ye ye ytr yani 😂
Gulenyuz95 Ben eri sade yiyemiyorum tuzla yiyorum doğru mu acaba dediği bi abla da turşu yedim kızım zayıf oldu demişti 🤔😔
clmmmmm Esramese orsasıda dogru ama migde bulantısı felaket var meyveyide tek yiyemiyorum çok tuzlu yemiyorum zaten😊
Canoglumbenm Alarasel kız ben 4 ay bekledim eriğin çıkması 😂😂😂 ne asermeydi ama yaa. Bekle bekle zaman geçmiyordu. Çıktığı gibi aldım snra. Şuan yemiyorum bıktım doydum kendisinden 😂😂😂
clmmmmm Alarasel 🤣ben öncedende deli gibi yerdim tuvaletle kanka olurdum🤣 memleketten getirdim insan bırakamıyo bi türlü illet meyve🤣🤣
Alarasel Canoglumbenm yaa barua bnm tek cnmın çktiği şey o yeşil sulu suluuküçük meyvee okdr ki hiç aklmda yokkn rüyamda görp istedm daha hiiç piyasada yoktu ara ara eşim hallere vs de bktı yomtu kış ayı neyse çıktı sonra bazı manavlarda sldık daga sonrada kilo kilo ydm 😄😄şimdi yemiyrm durıyo öylece dolpda