Foto03 ciddi bir ağrın olduğunu yazmışsın postunu görmedim ama görsem de bir şey yazmazdım çünkü biz nerden bilelim? Böyle ciddi bir ağrın var ve sen hala açmış buraya yazıyorsun derhal doktoruna danışman gerekirken, burda cinsiyet öğrenmeye çalışanların durumu ne kadar saçmaysa senin yaptığın da bir o kadar saçma bir şey burda kimse doktor değil. Hastane odası süsleme konusunda fikir alışverişi yapılabilir ama senin durumun farklı hamileliğinin riskli döneminde olduğunu bilmez gibi şiddetli bir ağrı geçirdiğini söylüyorsun buraya yazman bile vakit kaybıyken, uygulamaya etiketler konulmuş isimler, annelerin gün odası, öneri, alışveriş vs. Burda insanlar sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda değiller herkes kendisi için o an önemli olan konu hakkında başlık açıyor ya da konuşuyor, dedikodu postlarının başlığımdan gayet belli oluyor filtreyi kapatın bakmayın onlara çok rahatsızsanız, bir kere bile dedikodu postu açmadım ama açana da karışmam okumam geçerim ne bu asabiyet anlamıyorum hiç mi işiniz yok burda buna takılmışsınız