Hayal_Demir Kizlar 38. Haftadayim. Esen yerde bile uyurken ter icinde kaliyorum ozellikle ensem ve saclarim. Sizde de oluyor mu?
Hulyalp Hayal_Demir olmaz miii durdugum yerde ter akiyor kiyafetlerim su icinde kaliyo resmen. Uyumak karnimdan sonra ter yuzunden imkansiz oluyor
ElmasSs Hayal_Demir Bende 37deyim iki haftadır öyle ense saçlarım sürekli ıslağım durmadan kıyafet değiştiriyorum çok feci öksürüğe yakalandım bunyüzden ama atlattım çok şükür hala ter devam ediyor dışarı bile çıksam havlumla çıkıyorum artık
Hayal_Demir Sırtımda o kadar ter yok ensem ve saclarim. Evde her yer acik. Hasta olacagim diye de korkuyorum ama acmadan da olmuyor ki. Ay su 16 gun bir gecse hayirlisi ile
Aysegulkinyas Hayal_Demir benimde ayni canim kalan gunumde 16ti ama sanirsin biri basimdan asagi kaynar su dokmus gibi her yerimden sular akiyo
Tarana Hayal_Demir evett ozellikle göğüs altlqrım sirtim başım😑😑😑Gunde en az ikio kere dus aliyorum.Moskovada yasiyorum bir de burasi soğuk bir yer 😥
Littleprince_smother Hayal_Demir bende de oluyor canım bende 27 haftalığım asla örtmüyorum üstümü kapı pencere açık ama terliyorum bende😓
deletedmom832 Hayal_Demir herkeste aynı dert heralde ense ve sac diplerinde özellikle🤦🏻♀️ sabah akşam duş alıyorum🤭 zaten bu dönemlerde gece terlemeleri normal bide sıcaklar etki yapıyor 🤷🏻♀️