defne55 mucizemm11 4 aylık hamileyim cookkkk yedim hala da yiyorum hiç bi zararını görmedim ama yinede doktoruna sor
Hulyalp mucizemm11 oglumda bilmiyodum donerin ustune tatli gibi midye yiyodum resmen. cok sukur saglikli. suanki hamileligimde de 4 aylikken yedim. Ic anadoluda olunca bulamiyorum yoksa yerdim 🙈
Aysebkr1258 mucizemm11 hamile kalmadan önce çok yiyordum ama hamilelikte zararlı olduğunu duydum ve hiç yemedim ama Doğumdan sonra acısını fena çıkartıcam gibi duruyo hatta eşime diyorum hastaneye getirin yicem diye 😂 10 gün var doğumuma az kaldı bakalım 😊
iremmvebebegi defne55 cok buyuk cesaret bence,sagliginizdan bebeginizden onemli olmamali.. Neden diyorum ; bunlar hep dip canlilari,icerisinde civa oluyo cokta az olsa hamilesiniz tepmime yapar allah korusun..
Dilanserdar Yengem her hafta poşet poşet yiyordu gayet sağlıklı bebeği bende alcam 30tane dedim ama haberde zehirlenen olmuş midyeden haberi duyunca tiksinme geldi
ZehraAlbayrak Dilanserdar 30 tane midye yaklasik 1 kg eder. Midye istiridye gibi canlilar diplerde oldugu icin agir metal kursun tasirlar asirisi zararli olur. Yillar once hamile fln degilken bi 30 tanede ben yemistim fenalastim hastaneye goturduler asiri kursun yuklenmesi olmus cok fena olmustum. Her bunye bir degil tabi bana dokunuyo fazlasi. Daha az yiyorum artik. Hamileligimden beri hic yemedim ama midye tava cekmiyo degil canim 😊
mucizemm11 Aysebkr1258 valla bana da birazdan midye gelecek acaba yesem mi diye düşünüyorum :) korka korka bir iki tane yeriz diye düşünüyorum
defne55 mucizemm11 ben her önüme çıkan yerden yiyorum araştırmıyorum açıkçası temiz mi değil mi neyden çok sakınırsan o gelirmiş insanın başına o yüzden pek umursamıyorum bi sorun da yaşamadım
Sivasgelini ZehraAlbayrak ay benimde midye tava nasil istiyor canim boyle gozumun onunde surekli ama yemedim hamile degilken kova kova yerdim midyeyi dokunmadi bunyemeaa simdi ne tavayi ne dolmayi korkumdan yiyemiyorum
sevval55 mucizemm11 midye cigköfte dısarda restorandaki salatalar salam sucuk sosis vb yasak bana mesela
defne55 iremmvebebegi zaten benim ağzımdan bebeğimden önemli diye bisey çıkmadı sadece yedim bi sorun yaşamadım dedim he bi sorun yaşasam veya doktorum asla yeme etme dese zaten yemem