Muallimannecik masalsii benimde normal idrar testinde silik çıkmıştı aynı görüntüydü hemen hemen o civarlarda çıkacak gibime geliyor ben bile heyecanlandım. İnsanın inanması uzun sürüyo zaten ben hala inanmıyorum 😄
Rozi masalsii benimde testim aynı böyleydi çok silik. Ama sonuç pozitifti. İnşallah güzel haberler alırsın🙏🏻 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
masalsii Muallimannecik ya herkes birşey söyleyince insanın kafası karışıyor ama şuan kan sonucunu bekliyorum içimin rahatlaması için 🙏🏻
DiplomaliEvHanimi masalsii 😁 canim sitesi yokmu ordan sonucu baksan kac cikmis ben heo ordan bakardim doktordan once
Esrayusuf masalsii ayy kız valla çok sevindim yaaa deli dua et bizede valla ya kendim kadar sevindim 😂😘😅😍😍
Canoglumbenm masalsii yorumları sonuna kadar okudum 😊😊 senin yaşadığın heyecanı bende yaşadım resmen. Bende çok heyecanlanmistm hamile olduğumu öğrendim zaman 😊😊 hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah canım
Bellacaio masalsii evettt 🤩🤩 allah sağlıkla devamını getirsin inş darısı bizlere bekleyenlere, bu aralar ard arda coom bebek haber aldık 😇💋