BirVeraAnnesi35 masalsii dikkatli bakınca gözüküyor zaten henüz yeni olabilir ondanda silik çıkmış olabilir dediğim gibi en garantisi kandan baktırmak oradanda artışı takip ettin mi tamamdır😊😊
Lilightyesim @masalsii rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim ama bekleme kan ver derim.ben ❤🙏🤗
BabyComeOn DiplomaliEvHanimi amin yaa inşallahh😍 masalsii ya ben de gördüm 2.çizgiyi hamilesin bence 🙊 kan testi vermelisiiin🥰 kızlar ben de az önce günlük pesimde kahverengimsi leke gördüm bu da neyin nesi ya belirtiye yormak istemiyorum of
MerveNural masalsii malesef cnm gebelik gorunmuyor testte bozulmus zaten dagildigi icin diger kirmizilik o yerde gorunuyor bende kac kez olmustu byle gebelik yoktu
TunarinAnnesi masalsii bal gibide hamilesin fesat insanlarin fesat sozlerini de katana takma bekle 1hefta kan ver dua et hem kendine bebeyine hemde isteyen kizlara sag salim kavuş bebeğine İnşAllah ❤️🙏Tebrikler 🎉
Alice masalsii akşam bence bi acile gidip kan ber doktorlar betaya bakıyor az da olsa söylüyorlar sen şimdi artık ilişkiye falan girme dikkat et kendine hadi hayırlısı
masalsii DiplomaliEvHanimi ben şimdi eczaneye gidiyorum bi test daha alıp geliyorum yarında kan veriyorumm😍😍😍😍😍