Gamze88 Sabah aşırı kramplarım vardı kızlar,gece hiç uyutmamıştı,sabah eşimi yolcu edince geri uyudum,şimdi lavaboya kalktım nişan dedikleri şey bu olsa gerek,kahverengi sümüksü leke gelmiş 🥴aşırı heyecan bastı beni🤗
Gamze88 Abdullahinhatunu sancım şuan yok ama yinede gitmem lazım mi acaba kontrole cnm anlamdım gitti🥺🙄
Gamze88 Feyzaaksuu aminnnn cnm işaret geldi ama başka bi belirti suan yok gitmelimiyim gitmemelimi anlamdım hasteneye,ikinci doğumum bu,birincide böyle bişi olamamıştı,bilemedim o yüzden 🥺🙄
Seymasefaa Gamze88 ben bir gün sonrasında kontrolüm var ye gitmemiştim gittiğim de söyler söylemez doktor doğumhaneye alıp açıklığıma baktı canım 🤷♀️
Feyzaaksuu Gamze88 düzenli sancın varsa sık aralıklarla bide suyun geliyosa bekleme balım git bi görün bence
Gamze88 Seymasefaa şimdi aradım cnm hastenemi,gelen leke kanlı değilse gelmene gerek yok dediler,kahverengi gelmişti benimde ,şuan hafif kramplar var ama dayanıyorum bi tarafdan evi topluyorum olursa suyum fln gelirse die,
Seymasefaa Gamze88 iyi o zaman canım inşallah sağ sağlim gelir Bebişler 🥰🙏🏻 Benim de saydam renkte gelmişti
Duyguveminigi Gamze88 ey masaAllah ne kadr guzel hic bole bi yorum beklemiodum okurken 😂 hayirlsi olsn sagkli gzel bi ömru olsun ufagin
Feyzaaksuu Gamze88 ayy maşallah 💝 rabbim hayırlı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah 😍