Ozgekrmn Selam kızlar. 25+4’deyim. Karnım var ama böyle yayılmış gibi normal mi? Sizin ne zaman çıktı.
Cgdmk123 Zayıf hamile kaldım ve 10-12. Haftadan itibaren hamile olduğum belliydi gaz va değilsi yani düzenli olaraktq büyümesi devam etti şuan 4.5 aylık olduk ama inanmıyo kimse herkes 6 aylık zannediyo 🤦🏻♀️
Dancer80 24.haftadayım hala cok abartı belli değil.. insanlar gördügüm en fit haöilesin diyorlar bebegim iyi ama kilosu ve boyu normal.
Ayesray Ozgekrmn bende 17.haftadayım benimde cıktı,annem cok yiyorsun diyip duruyo o yüzden bu kadar büyüdü sanıyo ama benim oldum olası göbeğim yoktu😂
Esramese Ozgekrmn ne ara buyudu hic anlamadmki sanki yillardr gezen gobekli amcalar gibi hissediyorm 32deyiz bide
Byhnyvz Ozgekrmn kız bebekleri öyle olur derler ama benim de karnım hafif belli 22+6 ama sivri yan taraflar kilo almadı henüz yalnızca bir minik top var 😀😀
Ozgekrmn Byhnyvz dışardan hamile olduğum anlaşılıyor da hani başkasına bakıyorum daha yuvarlak karınları olunca biraz şey oldum annelik psikolojisi herhdld 😄