NurunAnnesi Bebegiiim bencede canim senin gibi birisini bulduysam ne mutlu bana bir birimizi takip edelim burda yazisalim bebekler hakkinda falan
23sekerkiz anapanda12 benimde kasik agrilarim cok niye bilmiyorum ama iyi diyelim iyi olur insallah bende gelirim o haftalara cok sevindim sizin adiniza bu arada 🤗
slcnht Bebegiiim sıkma canını kötü bişi olsa doktor üstüne basa basa derdi sen yemene ve suyuna dıkkat et Rabbım bebıslerımızi korur
Bebegiiim slcnht InsaAllah kuzum öyle olucak inaniyorum cok stres yaptim son zamanlarda bu yuzden oldugnuda anladm doktorum direk sordu kafana biseymi taktin uzuldunmu vs gibisinden
Bebegiiim slcnht InsaAllah kuzum öyle olucak inaniyorum cok stres yaptim son zamanlarda bu yuzden oldugnuda anladm doktorum direk sordu kafana biseymi taktin uzuldunmu vs gibisinden
Tubabulat2018 Bebegiiim cok haklısın canım ama korkma Allaha emanet canı icinde olsunda tek sen ona kilosunu aldırırsın.
Bebegiiim Adileee Bende cok uzgunum canim doktorum bugun cok anlattı yemek yemekte önemli ama onu besleyen gelisimini saglayan kan akisımı dedi stres yorgunluk üzüntü oldugu surece bebege kan akisi yavaslar aktif olmaz dedi biz stres uzuntu yasadikca direk kan akisimi yavasliyormus damarlar tıkaniyormus en onemlisi dinlenmek dedi
Adileee @Bebegiiim bana öyle bir şey söylemedi sadece dediki ceviz ye, protein ağırlıklı beslen dedi,on gün sonrası için tekrar kontrole çağırdı bakalım ne olacak,dilerim bebeklerimiz sağlıklı olurlar🤲İnsan üzülüyor ve ister istemez aklına takılıyor