Bebegiiim Kizlar merhaba 28+3gunluk hamileyim 2 hafta gelisim geriligi varmis bebegimde ve suyu azalmıs boyle bi durum yasayan varsa yardimci olurmusunuz nasil düzeltebilirim bilgi verirmisinz suanda bebegimin kilosu 1230 sizinkiler bu haftada nasildi acaba
Mom72626 Bebegiiim canım ben salı günü gideceğim doktora ama kilosu iyi. Doktor birşey söylemedi mi ?
Ysmncfc Bebegiiim kuzum kilosu bence de gayet yerinde baska bi doktora da görünsen iyi edersin ulrtrasondan ultrasona da farklılık gösterebiliyor
Bebegiiim Mom72626 Gelisim geriligimiz var canm iki hafta kadar kilosuna doktor bisey demedi ben iyimi acaba diye taktim kafaya ve bebegimin karin cevresi kuculmüs
Bebegiiim Teslime0106 Doktor kiloyla ilgili demedi kuzum kiloyu ben taktim acaba iyimi diye . 2 hafta gerilik var dedi ve karin cevresi kuculmus dedi
anapanda12 Kilosu gayet iyi, bol bol su iç havuç suyu tüket bebeğin suyunu arttırır birde muz kaşar peynir süt ve ceviz içi tüket bunlar da faydalı
23sekerkiz anapanda12 bende sizi ariyordum postlarda nornalde hep yorum yapardiniz yapmayinca bisimi pldu merak ettim nasilsiniz nasil gidiyor🙏🤗
Bebegiiim Ysmncfc kuzum doktor kilo hakkinda bisey demedi sadece gerilik varmis suan riskli durumunda degil ama.bu bi sinyal dedi
Teslime0106 Bebegiiim kilosu gayet iyi takma kafana canım benim inşallah bebisin riskli bir durum olmadan tez zamanda düzelir kuzum 🤲😊
Bebegiiim Teslime0106 InsaAllah amin kuzum Rabbim hepimizin evlatlarini saglikli bir sekilde kucagimaza almayi.nasip eder InsaAllah
anapanda12 23sekerkiz internet paketim bitmişti, çok şükür Rabbime canım sıkıntı yok 33+1 oldum zorluklara rağmen Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi 🤲🏻 senin ki nasıl gidiyor 😊
Lamelif Bebegiiim dün 28+3 haftalıktık kontrolde 1465 gr dedi 30 haftayla uyumlu dedi. O zaman seninki normal bu doktorları anlamıyorum ben 🤷♀️
Bebegiiim Lamelif kilosu normal olmasina ragmen neden gerilik var acaba anlamiyorum doktora hicbirsey soramadm o anlik üzüntü ve şokla
Tubabulat2018 Bebegiiim canım ben 29 haftalıkken bebegimin kilosu 1200 dü doktprum biraz düsük proteini bol tüket dedi o kadar gelisim geriligi filan demedi bana bence sende korkma yediklerine dikkat et alır bide ultrasonda baya bi fark ediyor baska ultrasona gir emin ol baska bir gram hesabı cıkacaktir yada kilosu.
Bebegiiim Tubabulat2018 InsaAllah tez zamanda duzelir canm dualarinizi bekliyorm insanin basina gelince gercekten cok korkuyor hic boyle biseyle karsilasmamistim
Tubabulat2018 Bebegiiim haklısın korkmakta canım dualarım seninle ama korkma zayıfta olabilir bebeğin dogunca emin ol sütünle kilosunu hemen alır. Endiselenecek birsey yok kasar muz beyaz peynir nohut kirmizi mercimek kelle paca corbası et süt bunları ye bak gör nasıl kilo alır her hafta kelle paca corbasını kesinlikle ic ben oyle yapiyorum.