Elifinannesii bebegimmveannesii ben de çok çektim bu ağrıdan. Alkollü pamukla ovun ağrıyan yeri. Geçmezse Arnica Jel var eczaneden alın anında geçiriyor mucize gibi ☺️
Ozge3747 bebegimmveannesii Yapacak hiç bir şey Yok canım maalesef mecbur katlanacaksın. 18 gün aralıksız her gün vurundum sonrasında 2 hafta da 2 günde 1 devam ettim kalçalarım mosmordu oturamıyordum ama bir çaresi Yok
Kbr22 bebegimmveannesii bende 5 gün üst üste vuruldum gerçekten çok ağrı yaptı sürekli ovalamaniz lazim bastırarak ki dagilsib ama geçirmiyo tamamen tabi . Hemşireye ovaladigim halde agriyo sürekli oturamıyorum dediğimde yağlı bi iğne olduğu icin ağrıması normal demisti🤷🏻♀️
bebegimmveannesii Ozge3747 80 gundur vurunuyorum hemde ikili ampul seklinde cok canim yaniyo egilerek yuruyorum anca
Mislimelek bebegimmveannesii çok çektim ben bu iğneden halende vurunuyorum bi 70 kadar vurundum şimdi alıştım pek ağrı yapmıyor küçük kistler oluştu sadece ama zamanında çok ağrıdı beyaz alkolü veya limon kolonyasını pamuğa döküp bastıra bastıra ovaladım biraz geçiriyor
MMinee İğneden sonra bölgeyi pamukla iyice bastırın, ve 5 10 dakika yürüyün. Ve iğne yapandan yapanada çok fark ediyor.
Kubosss bebegimmveannesii bende 15 gün vuruldum ve çok acıyordu hemşire buzla masaj uygula ödemi acıyı alıyor dedi gerçekten de işe yaradı 👍🏽
Ozge3747 bebegimmveannesii Şu an proluton bulunuyor en azından bulabildiğiniz kadar biraz ondan devam edin çünkü proluton progestan kadar ağrı ve apse yapmıyor ve 3 günde bir haftada bir vurunmanız yeterli oluyor en azından kalçalarınız biraz dinlenmiş olur ben şu an 3 günde 1 proluton vurunuyorum mesela
Dilara23 Bende iki gündür vuruluyorum beş gün olcak toplam iyi oluyor mu sonra bu iğne ile benim akıntım vardı koyu bugün rengi daha açık geldi bir kere
bebegimmveannesii Dilara23 evet canim 7 . Haftamda ignem oldugu halde koyu leke geldi 8.haftamda pihtili kanamam oldu doktorum kan civilticisini 2 gun kesmisti kanamam dinsin diye
bebegimmveannesii Dilara23 gecmediki hala vuruluyorum ve artik sirtima vuruyo agrisi iki büklüm yuruyorum
Pnrarvn bebegimmveannesii cankm ben 20 haftadır haftalık pruluton vuruluyorum sıcak su torbası ve avuç içiyle yapılan masaj iyi geliyor allah yardımcın olsun
Zynp1984 bebegimmveannesii bende canım 1 aydan beri vuruluyorum daha 1 ayın daha var kalçalarım mosmor.hemşire bana büyük bir pamuk parçasına kolonyayı iyice dök ve üstüne otur yarım saat demişti.yaptım ve iyi geldi 2 günde bir yapıyorun en azından beze oluşumunuda engelliyor birde her duşta ovmamı söylediler.bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir canım