Reyhann93 Çocuğum olucak olursa ama hiç çocuğum olmamış gibi 8 sene geçmiş üstünden yumurtlama günü felan bakmamıştım o zaman bilmiyordum şuanda nasıl olucak hiç bilmiyorum sanki ilk çocukmuş gibi bilgisiz olmak kötü gerçekten
Zehra333 Bellacaio DiplomaliEvHanimi Momof2child Tugce1803 clmmmmm Fatmisko işte son hali kızlar sıvı almadan şerit testle koyulaşma varmı sizce https://i.hizliresim.com/Or3XaQ.jpg
Gkhnm97 Tugce1803 canm bni bizim kizlar grubuna etiketlermsn ya giremiyorum bildirimker kalkmis bulamadim
DiplomaliEvHanimi Zehra333 eger sen hamileysen benimde ihtimalim olabir 19ayni gunuz cnku gec olmadiysam
DiplomaliEvHanimi Zehra333 eeen buyk belirti sicak basmasiiii 🤨 agri sizi alistim surkli oluyo 3gun once bi agri girdi sag yumurtaligaa yuruyemedim hep yattm belki yumurta yerlesiyodu rahme
Bellacaio Zehra333 yok bence enfeksiyon değildir. Bu arada keşke tam yumurtlama zamanı ateş takibi de yapsaydın canım ateşten de anlardık ama olsun. İnşallahhhh bebek geliyordur ya. 3-5 kişi kaldık bebek haber vermeyen 😀🙁
Zehra333 DiplomaliEvHanimi Bellacaio bugün işe giderken arabada resmen ateş basması oldu yandım klima kapalı sandım baktım klimayı da açmışım ama resmen hala ayaklarımın altından ateş çıkıyor
DiplomaliEvHanimi Zehra333 ben 6-7aydir en ayrintiya kadr hersyi arastiriodum bilgm var diye dusunuyom. Ins yerlesmistir o gun esim bile herseyi biliyo bak bebek yerlesiyodur yat ayagina yastk ky dio adam dogm dktoru oldu 4-5ayda 😁
Zehra333 Bellacaio inşallah canım ya bana ovülasyon testlerim yeniden koyulaşıyor gibi geldi adete kadar yapacam test
DiplomaliEvHanimi Zehra333 ben 1haftadir elimde yelpazeyle geziom surei dustayim terliyom. Bide ilkinde baharatli tuzlu seyler yerdim simdi surekli tatliiii kan sekerm mo dusuyo bilemedmki
Bellacaio Zehra333 önemli bişi ateşte. Bende sabah kalkmadan bakıyorum ateşime. Ve şuan 36.9 veya 37.0 çıkıyor yataktan çıkmadan. Geçen ayda baktım hep 36.7 gitti sonra bi gün sabah 36.2 ve regl oldm . Artık ordan anlıyorum 🙄 hadi kızlar yaa sıra bizde .
Reyhann93 Zehra333 bu ay böyle oldu artık eğer hamile kalmazsam bir dahaki ay ovulasyon testi denicem artık
Zehra333 Reyhann93 Bellacaio Gkhnm97 Fatmisko şimdi tekrar baktım da kuruyunca gerçekten de gittikçe kalınlaşıyor t çizgisi https://i.hizliresim.com/anyZkB.jpg