annemsii Merabaaa tekrardan anne olan ben 😂bilenler vardır ilki kürtajdı kalbi durmuştu die kürtaj olmuştum herneyse ilkinde miğde bulantılarım falan çok yüksekti ama bu sefer pek bişeyim yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi normal mi sizce hamişlerr 🙈
DiplomaliEvHanimi annemsii bende 12nisanda kurtaj dum canim hiic bulantm yoktu istahim artmisti. 19mayis ilk adetim. Sen ne zaman sonra hamile kaldin bende 1haftadir hafif tiksinti sag yumurralik agrim ve bel karin batmalarim var 🙏
annemsii DiplomaliEvHanimi belirti olmaması lazım aslında benim bel ağrısı dışında hiçbirşeim yoktu çok şükür evet belim ağrıyordu ama dayanılmayacak bişey değildi
annemsii DiplomaliEvHanimi ama canım daha çok erken düşünsene içinde kazı işlemi olmuş o bebek tutunamaz bak 3,4 ay en az geçmesi lazım korun bence sen sonra daha fazla üzülmeni istemem
Berna3434 Hepsi aynı olacak diye bir şey yok cnm bnmde ilk düşük oldu onda çok rahattım ikincisini daha ağır yaşadım elhamdülillah şuan 17 haftalık olduk Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemizinkini 🙏