[silindi] 34haftalık gebeyim doktorum nts istedi ilk defa girdim ama daha 1dk bile dolmadan bayıldım oksijen falan aldım tansiyonum düştü nette bununla ilgili bir şey bulamadımyaşayan var mı neden yaşanır ?Doktorda sıra çoktu dayanamadım döndüm ona soramadım
ATC [silindi] bende bi kere öyle oldum tansiyonumu ölçtü 10 a 7 dedi nst bağladı gitti hemşire 2 dakika geçmedi baktım başım döndü midem bulandı bayılmış gibi oldum seslendim geldiler tansiyonum 7 ye 4 e düşmüştü ama altıdan bişi çıkmadı canım
[silindi] Deniz_ruzgar normal olmadığım kesin😂😂 tansiyon problemi yaşamadım gebelikte bazıları kaldıramıyor dedi o yüzden sorayım dedim 🤷♀️
[silindi] Hllswm valla bu gün hiç sıcak değil nts yi bazı gebeler kaldıramıyor dedi ama nedenini söylemedi
[silindi] ATC benimki de 6-5di ebe bile korktu😂 ben hastalanınca çabuk belli edenlerdenim sapsarı olup titreme geçirdim kendime gelince
[silindi] ayseturk heycanlanmadım ama bebek tersti dönmüştü baya bi ona sevindim ilk olunca sorayım dedim sağolasın
Deniz_ruzgar [silindi] yok nst le alakali degildir yatış pozisyonun nasildi? Mesela ben asla sirt ustu yatanam nefesim daralir ve baygınlık hissi gelir toparlanmazsam belkide bayilirim bilmiyorum
Anneyimben49 [silindi] aynı durum bende de olmuştu, nst ye tok gel demisti doktor. Girmeden önce bir kutu meyve suyu içiyorum öyle giriyorum sizde öyle yapın.
[silindi] Deniz_ruzgar sırtüstüydü. Canım ilk defa girdim nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyordum zaten uzandım kadın bağladı arkasını döndü rahatsız oldum elim ayağım boşaldı ağırlaştı sonra başım döndü kulağım çınladı gerisi yok gözümü açtım oksijen veriyorlardı bazı gebeler kaldıramıyor dedi korkma dedi 🤷♀️ Zaten kaçarak uzaklaştım😂😂
Mervemim [silindi] canım bn bayılmadım ama nst de kustum .. ilk kez giriyordum o ipleri cok sıkmışlar mideme baskı yaptı zaten ne yesem cıkacak gibi bide sıkınca cıktı 😂 senn de cok sıkmışlarsa belki tansiyonun düşmüştür bişey olmustur yoksa nst de bayılmaklık bişe yok birde cok sıcak bunalmıssındr