Kayraruzgar Çalışan bir hamiş olarak işyerinde giyebileceğim rahat ve şık hamile kıyafetleri arıyorum önerebileceğiniz marka veya mağaza varmı
honey Kayraruzgar bende çalışıyorum bir kamu kurumunda fakat tesettürlü olduğum için geniş tuniklerimi giyebiliyorum üstten. Pantolon olarak da klasik hamile pantolonu çok aradım bulamayınca lcw den kanvas pantolonlardan aldım, rahatlar baya :)
NILGUNAR Kayraruzgar h&m hamile reyonunda güzel kıyafetler var orayı tavsiye ederim.. defactonun hamile kot pantolonları çok rahat ben en azından memnun kaldım 😊 Ben normalde biraz salaş giyinen biri olduğum için üst kısım için birşey almama pek gerek kalmadı sadece alt giyim almıştım.. ama işyeri için h&m de çok güzel pantolonlar var
Alarasel Kayraruzgar çok gzl şyler var bn hep ordn aldm ve genelde pantolonu dşnda da doğmdn sonrada giyeblrsn hepsini
Kayraruzgar Sivasgelini bu arada aslen nerelisin ben antalyalıyım antalyada yaşıyoruz ama sivas geliniyim 😃
11Nisan Ben de alacağım. Hamile kıyafeti olarak düşünmüyorum ama. Normal bir kıyafetin birkaç beden büyüğünü alırım, doğumdan sonra da giyerim. Zayıflarsam da daralttırırım. 😊
Kayraruzgar NILGUNAR aynen benimde üat için çok şey var ben daha yeni gebeyim şimdiden bakıyom yavaş yavaş
madl41 Kayraruzgar Ben terziye diktiriyorum. Kumaşı kendim seçip şeklini kendim belirliyorum 😊 çokta güzel 2 takım diktirdim şimdilik 😊 kot pantolon giyemiyorum bel kısmı fermuar kısmı rahatsız ediyor salaş şeyler giyiyorum genelde