Yaska Kac haftalik oldugumu en son regl tarihimden itibaren mi hesaplamam gerekiyor, yoksa korunmasiz ilişki yasadiimiz gunden itibaren mi ? Doktorum adet tarihinden itibaren hesapladi ama biz korunmasiz iliskiye başlayali 1 ay bile olmamisti
Trabzon Yaska en son adet gününden ama ne zaman döllendigi belli olmuyo geç de oluyo erken de ultrason daha aydınlatır sizi
Okyanusolmak Yaska ne zaman döllendiği bilinmediği için son adetinin ilk günü baz alınır ;) öyle de gider
smyyypksy Yaska canim adetinin başladığı günden sayılıyor. Zaten adet görürken iliski olmuyor önemli olan ne zaman korunmadiginiz değil. Döllenme olmuş ve gebelik oluşmuş. Hangi gün olduğunu bilemezsiniz. Herkeste adetin ilk gününden hesaplanır.
Yaska Evet girdim 5 haftalik demisti gununu hatirlamiyorum biz eşimle bir turlu inanamadik merakimi da yenmek icin soruyorum
Trabzon Yaska 5 haftalık size az mı geliyo çok mu geliyo orayı anliyamadim. Benim mesala adet günümle hiç örtüşmedi. Ultrsona göre hep hareket ediyoruz. Tedavimi ultrsona göre yapıyo.
Yaska Trabzon cok geldi ama yorumlar adetin birinci gununden itibaren diyor hep kafamda soru kalmadi artik tesekkur ederim 😊