irimm Günaydın hamişler nasıl gidiyor hamilelik benim kızımın kafası aşağıdaydı yukarı dönmüş bol yürüyüş ve bol su içme ile geçiyor günlerim, hala da çalışıyorum, 33+4 de Bebek 2300 olmuş ben 9 kilo aldım 😢😂 sizlerin nasıl gidiyor 😊
Cankusssssss irimm bende 34+4 teyim çalışıyorum bende 26 Haziran’da ayrilacam insallah 10.5 kilo almışım ama havalar sıcak ödemim oldu bayağı idare ediyoruz bir şekilde 😉
Nesibee1 irimm 34+6 dayız bizde ben 13 kilo almışım. Dün gittik kontrole bebeğimde gayet iyi zorlanıyorum artık yol yürümekte yatıp kalkmakta biraz zorluyo beni ayaklarım ellerim de şiş az kaldı ama 2-3 haftaya doğar dedi doktorum ☺️
mrsdoruk irimm 35+2’deyiz bizde dün kontrole gittik bebek baş aşağı dönmüş bende +12 kilo aldım. Ödemim fazla bu yüzden hatta dün kan,idrar testi verdim. Kanım ve demirim düşmüş halbuki ilaç kullanıyorum hamileliğin belirli haftasından itibaren nasıl oldu anlamadım 🤦🏽♀️Oğlum 2750 olmuş boyuda 47cm heyecanla bekliyoruz😌
Senbibak irimm bende 34+3 üm bebek 32. Hafta da 2561 gram dı bende 13-14 aldım 🤷♀️ Cuma gitcem bakalım herşey yolunda şimdi
irimm mrsdoruk ne zaman döndü bebeğiniz, benimki 32 de baş aşağıydı yukarı dönmüş, tekrar döner mi acaba
mrsdoruk irimm bilmiyorum canım valla ne zaman dönmüş dün doktoruma doğum pozisyonunu almış mı acaba diye sorduğumda söylemişti. Ama kimi bebek sürekli pozisyon değiştirebiliyormuş sıkma canını daha zamanı var ister istemez yine doğum pozisyonunu alır 🥰
guler27smsk_ irimm bende 35+1 oldum yedi kg almsm Cuma günü gidicem insallah bakalım ne durumda oglusum ☺️
Deniz_ruzgar 33+1 haftalık hamileyim 3 hafta önce 1.700kg bebeğim yarin kontrolumuz var kanım cok düşük kan takviyesi ve damardan ilac verilecek 3 kg aldım şimdiye kadar artık nefes alamıyor gibiyim halsizim 1 yaşında oğlum var peşinde koşmaktan perişanım 🙈
guler27smsk_ Deniz_ruzgar ayy cnm bende ayni durumdayım 35+1 haftalığım 11 aylık bi kızım var yürüyor yerinde durmuyor çok zor valla anlyrm seni
cavbella irimm 35+2 deyim çok şükür her sey yolunda sadece ara sıra bacaklarima ağrı giriyor.. bir de sıcaklarda ödem toplamamak için uğraşıyorum 🤰