Tugcehar87 Sehersergen hayır odur bende 19 da hissettim patlayan şeker gibi değil mi pıt pıt yatınca hissederdim o zamanlar sonra daha da sert olacak
Mzgn01 Sehersergen ben ilk 16+3 te hissettim sonra hiç durmadı şükür . İlk hamilelik bnmde 😄 bence bebektir seninkide
Alarasel Sehersergen aaa tek bn miyim?? Bn dedim ztn maşAllah sana dyrm ki yazma buraya bi bna demişsn maşAllah de diye🤣😂🤣🤣🤣🤣okdr insn görüyo🤣🤣🤣
Depresif_polyanna Sehersergen ileriki zamanda gör derim 😁 içinde hakimiyet kuruyor sen ona ayak uydurmaya çalışıyosun 😂
Alarasel Sehersergen Amin Amin yazmamk lazm buraya öyle detay Allaha emnt bebişler. Tabi bu bnm fkrm yazmk şateyen gene yazar herkesn gözü iyi değil sonçta
Alarasel Depresif_polyanna bazn bnde yazıyrm sonra okuduğmda anlamadklarm oluyo valla🤣🤣🤣🤣napıyım böyle yanii
limoncicegi Sehersergen ayy maşallah maşallah ben 19.haftadayım ama o kadar sık hissetmiyorum belki de benim gibi biraz aheste olacak bizim oğluş ben de çok hareketli değilimdir 😂
Emine82 Sehersergen sen bide 30lu haftalardan sonra gör o zaman daha cok hareketli oluyor,, bir de son haftalar bebeğin yeri daralıyor hareketleri azalıyor derler 38 haftalık olduk hala cok hareketli oluşum acaba hiç uyumuyor mu diyorum kendi kendime 🤗
Dorukunannesi95 Ben 19 haftalik oldum hissetmiyorum henüz yada hissediyorum belki ama farkinda degilim :/
Msl_ege Sehersergen bende 18. Haftada dılardan gördüm teknesini oğlumun . Şuan 35+2 yiz . O gün bugündür ne eli duruyo ne ayağı . İnanılmaz hareketli bi bebek . Seninki de öyle olacak sanırım :) Allah kolaylık versin 😂😂😂 güzel ama zor . Karnımın içi çok acıyo artık benim
GuelGltkn Sehersergen benim de oglum öyle hareketli 18 haftada baya pit pit hissetim 20 den itibaren tekmeleri artik 23 haftalik olduk hareketli distan baya belli oluyo ayaklari d asaga dogruymus dedi doktor ondan hep cikis kapisina vuruyomus gibi geliyo bana 😂