Glsbb Arkadaşlar arkadaşım için soruyorum telefonuna program yüklü degil diye rica etti bebisleriniz kaç gram
Glsbb Tazegelin12 olur canım sende söyle arkadasin doktoru hiç soylemiyormus şimdi baska bi doktora gidecek fikir amaçlı soruyormus
Glsbb CeydaNur benimde 32 de oyleydi doktor iri demişti sizede dedimi ben biraz minyon yoksa ondan mı dedi acaba
Deniz_ruzgar 33+1 haftalık hamileyim şuan kontrolum yarin. 3 hafta önce 1700kg ama her bebek gelişimi farklidir nicin sordunuz?
Glsbb Deniz_ruzgar canım doktoru hiç kilo söylememiş özele gidecekmiş de fikir amaçlı soruyormus ogrenince aşağı yukarı normalmi degilmi diye bende dedim ben 36 olacağım bende kilosunu dedim kendi kafası rahat etsin diye galiba
Aysnrplt Glsbb yok canım özele gidecekmiş dedin ya o yüzden dedim. Devlette söyleyen doktorlara da rastladım ama özeldekiler söylüyor hep içi rahat olsun.
Aarzuu Glsbb 32 hafta 2 hafta once qittim ama 2kilo 100qr demisti yarin tekrar qidecem kontrole bakaLim ne dicek
Glsbb Aysnrplt bence doktorluk bende devlete gidiyorum söylüyor her gidisimde özele gitmiş geriden geliyor demiş zaten