Marayy duygucan23 dimi canım ne güzel söyledin çok haklısın öyle düşünmemek gerekiyor bu beni etkiliyor zaten gerçekten tedaviyi bile bıraktım oluruna yani hayırlısı bakalım
Marayy duygucan23 dimi canım ne güzel söyledin çok haklısın öyle düşünmemek gerekiyor bu beni etkiliyor zaten gerçekten tedaviyi bile bıraktım oluruna yani hayırlısı bakalım
[silindi] Marayy canım bizim bir yıl oldu çocuk olmayalı kürü yapalı da 2 3 ay falan oldu heralde çünkü mayısta bidaha eşime sperm analizi yapıldı sayilar mükemmel dedi doktor işte bu ay olur mu bekliyoruz bende macun kullandım Adetime 5 gün var ama gram umudum yok
Nis Marayy canım kesinlikle keciboynuzu kürünü tavsiye ediyorum. Tarifi nette var ama demleme sürelerine dikkat et 3 dakikadan fazla kaynatmıcan ve demlenme süresi 20 dkyı gecmicek aksamları yatmadan icsin
Nis Erkek icin keciboynuzu, bayan icin hayıt tohumu ve aslanpençesi otu bunları kullanın etkisini görürsünüz ama esiniz bu otları icmesin bayanlarda ise yarıyo
[silindi] Marayy macunhaneden almıştım canım bakalım sonucu bekliyorum ama belirtiler var gibi yine de çok umutlanmak istemiyorum
Mavis222 Marayy aynı karışımı yaptı arkadaşım bide evicap diye vitamin hapı varmış netten araştırıp o ay hamile kaldı
Mavis222 Marayy vitamin bu eczaneden istediğin gibi alabiliyosun 20 lira mı ne demişti arkadaşım hem karışım hem vitamin iyi gelmiş olacak ki hemen hamile kaldı